Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Anketa na domovské stránce
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 19:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe, je vidět, že ses nad tím vážně zamyslel a já nemohu jinak, než souhlasit Exclamation
Takhle bych to klidně vypustil ven.

Snad jen (momentální nápad): Což tam přidat - myslí k těm kategoriím - nějakou kvantifikaci?
Např. V lese poznám:
1) 90% hub
2) 70 - 80% hub
3) 60 - 70% hub, atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 21:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Sleyi, tu kvantifikaci bych možná vypustil. Ne každý totiž v lese zjistí, co vlastně všechno je houba, nebo kam se pro houby ohlédnout, čeho si všímat... Ale pokud nebudu vyslyšen, nevadí, můžeš si mě zařadit do kategorie:

příležitostně i méně než 50%

K tomu, co napsal Bob: Vždyť je to i s odpověďmi Laughing , tak jakápak anketa... Laughing
Ale teď vážně - v první kategorii mi nějaká jména chybí (i když jde jen o příklad) - např. Jan Holec, Miroslav Beran atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 04. dubna 2006 22:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pantáta napsal:
Vy jste furt samá anketa,ale já chci raději smrže!!!!!! Confused Razz
Já Taky!!!!
Bohužel je tento Pantátův příspěvek jediný rozumný z celý této diskuse, čtu tu Vaše příspěvky už počtvrtý dokola a vychází mi z toho že sem buď blbej a nebo že se bavíte o ničem Sad
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 05. dubna 2006 9:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Boleťáku, tak tohle vlákno nečti ... až si přečteš vše ostatní, tak na stránce Obsah Fóra stiskni označit všechny jako přečtené a máš od toho pokoj Smile My se tu bavíme o tom, jak zjistit nějaký profil návštěvníků těchto stránek. Někteří se známe, ale někteří se neznáme a bylo by jistě fajn vědět, kolik sem chodí víkendových houbařů a kolik mykologů. Tebe to třeba nezajímá, ale minimálně nás 4 to zajímá a tak se zde o tom v separátním vlákně bavíme a nenutíme nikoho, aby nás četl či sledoval či jakkoli rušil v naší práci SmileSmileSmile

Jelikož můj návrh má již jednoho přívržence ... mohu to zpustit? Nebo nějaké úpravy ??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: st 05. dubna 2006 11:24
  Předmět: nu
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

proč ne. Klidně to tam takhle flákni
pm

PříspěvekZaslal: st 05. dubna 2006 11:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nebylo by možné jako doplnění k anketě i nějaký test, který by to určil ?

Mimochodem, mořské houby rostou, nebo žijí v moři ? A jejich zkoumáním se živí mykologové ? Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 05. dubna 2006 11:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Test ? SmileSmileSmile Super nápad !!! Do vyhlášení ankety to již nestihnem a asi by musel být velmi obsáhlý, aby měl nějakou přesnější vypovídací hodnotu, ale každopádně nějaký test klidně sestav. Konec konců rozhraní pro vytváření testů je taky jeden z již diskutovaných projektů do budoucna ... jenže priority jsou často jiné Smile
Copajetotuto

PříspěvekZaslal: st 05. dubna 2006 12:34
  Předmět: jojo
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

mořské houby asi mykologové nezkoumají, ale právě proto jsem to tam napsal. A s tím testem. Jeden testík, sice už fousatý, ale přesto je, lze nalézt na nahouby.cz
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: st 19. dubna 2006 20:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi jsem pijavice Laughing , ale docela by mě zajímalo, kdo z registrovaných se zabývá mykologií na profesionální úrovni. Uvažuji tak na základě jednoho hlasu v anketě na úvodní stránce. Nemyslím to nijak zle, jen by se dotyčný mohl pochlubit, ať víme, koho mezi sebou máme...
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: po 24. dubna 2006 22:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Otázka mi byla zodpovězena, vše je v pořádku. Smile
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 09. června 2006 13:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi už jste si zvykli na skutečnost, že je anketa na titulní straně dlouho stejná ... to není lupenatý záměr, ale nedostatek nápadů. asi bude fajn, když bychom toto téma vyhradili na diskusi k anketám. Stále trochu bojujeme s návrhem rozměrů různých částí titulní strany a to z toho důvodu, že každý má na monitoru nastaveno jiné rozlišení ... je 800 bodů stále nutné a nebo už je tento rozměr dávno překonán? Viz. anketa na titulní straně.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru