Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sley Čestný člen

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 04. dubna 2006 19:40 |
 |
|
Bobe, je vidět, že ses nad tím vážně zamyslel a já nemohu jinak, než souhlasit
Takhle bych to klidně vypustil ven.
Snad jen (momentální nápad): Což tam přidat - myslí k těm kategoriím - nějakou kvantifikaci?
Např. V lese poznám:
1) 90% hub
2) 70 - 80% hub
3) 60 - 70% hub, atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Kříž

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 04. dubna 2006 21:42 |
 |
|
Sleyi, tu kvantifikaci bych možná vypustil. Ne každý totiž v lese zjistí, co vlastně všechno je houba, nebo kam se pro houby ohlédnout, čeho si všímat... Ale pokud nebudu vyslyšen, nevadí, můžeš si mě zařadit do kategorie:
příležitostně i méně než 50%
K tomu, co napsal Bob: Vždyť je to i s odpověďmi , tak jakápak anketa...
Ale teď vážně - v první kategorii mi nějaká jména chybí (i když jde jen o příklad) - např. Jan Holec, Miroslav Beran atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka Kohl Site Admin

|
Zaslal: út 04. dubna 2006 22:44 |
 |
|
Pantáta napsal: |
Vy jste furt samá anketa,ale já chci raději smrže!!!!!!  |
Já Taky!!!!
Bohužel je tento Pantátův příspěvek jediný rozumný z celý této diskuse, čtu tu Vaše příspěvky už počtvrtý dokola a vychází mi z toho že sem buď blbej a nebo že se bavíte o ničem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 05. dubna 2006 9:57 |
 |
|
Boleťáku, tak tohle vlákno nečti ... až si přečteš vše ostatní, tak na stránce Obsah Fóra stiskni označit všechny jako přečtené a máš od toho pokoj My se tu bavíme o tom, jak zjistit nějaký profil návštěvníků těchto stránek. Někteří se známe, ale někteří se neznáme a bylo by jistě fajn vědět, kolik sem chodí víkendových houbařů a kolik mykologů. Tebe to třeba nezajímá, ale minimálně nás 4 to zajímá a tak se zde o tom v separátním vlákně bavíme a nenutíme nikoho, aby nás četl či sledoval či jakkoli rušil v naší práci  
Jelikož můj návrh má již jednoho přívržence ... mohu to zpustit? Nebo nějaké úpravy ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Copajetotuto

|
Zaslal: st 05. dubna 2006 11:24 Předmět: nu |
 |
|
proč ne. Klidně to tam takhle flákni _________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pm
|
Zaslal: st 05. dubna 2006 11:27 |
 |
|
Nebylo by možné jako doplnění k anketě i nějaký test, který by to určil ?
Mimochodem, mořské houby rostou, nebo žijí v moři ? A jejich zkoumáním se živí mykologové ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: st 05. dubna 2006 11:41 |
 |
|
Test ?   Super nápad !!! Do vyhlášení ankety to již nestihnem a asi by musel být velmi obsáhlý, aby měl nějakou přesnější vypovídací hodnotu, ale každopádně nějaký test klidně sestav. Konec konců rozhraní pro vytváření testů je taky jeden z již diskutovaných projektů do budoucna ... jenže priority jsou často jiné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Copajetotuto

|
Zaslal: st 05. dubna 2006 12:34 Předmět: jojo |
 |
|
mořské houby asi mykologové nezkoumají, ale právě proto jsem to tam napsal. A s tím testem. Jeden testík, sice už fousatý, ale přesto je, lze nalézt na nahouby.cz _________________ Jarda alias Copajetotuto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Kříž

|
Zaslal: st 19. dubna 2006 20:41 |
 |
|
Asi jsem pijavice , ale docela by mě zajímalo, kdo z registrovaných se zabývá mykologií na profesionální úrovni. Uvažuji tak na základě jednoho hlasu v anketě na úvodní stránce. Nemyslím to nijak zle, jen by se dotyčný mohl pochlubit, ať víme, koho mezi sebou máme... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Kříž

|
Zaslal: po 24. dubna 2006 22:42 |
 |
|
Otázka mi byla zodpovězena, vše je v pořádku.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: pá 09. června 2006 13:21 |
 |
|
Asi už jste si zvykli na skutečnost, že je anketa na titulní straně dlouho stejná ... to není lupenatý záměr, ale nedostatek nápadů. asi bude fajn, když bychom toto téma vyhradili na diskusi k anketám. Stále trochu bojujeme s návrhem rozměrů různých částí titulní strany a to z toho důvodu, že každý má na monitoru nastaveno jiné rozlišení ... je 800 bodů stále nutné a nebo už je tento rozměr dávno překonán? Viz. anketa na titulní straně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|