Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Tak jsme skončili s obrázky?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 15. dubna 2008 23:59
  Předmět: Re: 200kB bohatě stačí
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 15. dubna 2008 20:00 tost napsal:
Ahoj tak tu brouzdám aby jsem přišel na jiné myšlenky a těch 200kB podle mě bohatě stačí.Vyjímka by byla asi jen u VAŠEHO super Atlasu hub.Tam by se vyplatilo víc s Tím že se tam snímky budou dávat zvlášť,
Jinak se chci zeptat co stojí ten hosting a jestli nepotřebujete nějak vypomoct.Tost

V Atlase je tuším povoleno víc a snímky jsou tam opravdu odděleně od diskusních fór. V dobrém editoru se ale i do 200 kilo dá uložit obrázek ve slušné kvalitě.
Hosting není ani tak o ceně a dnes už ani o velikosti, kdekdo nabízí spoustu giga za pá šupů, ten největší problém byl vždy s kvalitou a tu už jsme u současného hostitele doufám našli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 13:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

KDyž už se trochu bavíme o obrázcích, udělal jsem v Nápovědě blok Vše okolo obrázků o obrázcích na DAMyku, doporučené velikosti a způsoby prezentace. Byly by fajn, kdyby jste si to přečetli a dali poznámky a postřehy, abych to doladil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 18:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak dík za odpověď .Já jsem jen obyčejný uživatel www a nemám přehled jak to chodí.
STEJNĚ JSTE DOBŘÍ DRACI. Razz
Tost
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 18:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo ještě dovětek aby to bylo jednoduší co do velikosti a kvality docela jednoduchý prográmek a zcela zdarma na
http://www.dexus5.com/download/rtpc/install.exe
dají se tam větší fotky jednoduše zmenši i pro naprosté laiky jako jsem i já. Very Happy
Tost
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru