Zaslal: út 15. dubna 2008 23:59 Předmět: Re: 200kB bohatě stačí
út 15. dubna 2008 20:00 tost napsal:
Ahoj tak tu brouzdám aby jsem přišel na jiné myšlenky a těch 200kB podle mě bohatě stačí.Vyjímka by byla asi jen u VAŠEHO super Atlasu hub.Tam by se vyplatilo víc s Tím že se tam snímky budou dávat zvlášť,
Jinak se chci zeptat co stojí ten hosting a jestli nepotřebujete nějak vypomoct.Tost
V Atlase je tuším povoleno víc a snímky jsou tam opravdu odděleně od diskusních fór. V dobrém editoru se ale i do 200 kilo dá uložit obrázek ve slušné kvalitě.
Hosting není ani tak o ceně a dnes už ani o velikosti, kdekdo nabízí spoustu giga za pá šupů, ten největší problém byl vždy s kvalitou a tu už jsme u současného hostitele doufám našli.
KDyž už se trochu bavíme o obrázcích, udělal jsem v Nápovědě blok Vše okolo obrázků o obrázcích na DAMyku, doporučené velikosti a způsoby prezentace. Byly by fajn, kdyby jste si to přečetli a dali poznámky a postřehy, abych to doladil.
Zaslal: st 16. dubna 2008 18:15
Jo ještě dovětek aby to bylo jednoduší co do velikosti a kvality docela jednoduchý prográmek a zcela zdarma na
http://www.dexus5.com/download/rtpc/install.exe
dají se tam větší fotky jednoduše zmenši i pro naprosté laiky jako jsem i já.
Tost
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory