Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Chat
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jurášek

PříspěvekZaslal: pá 17. března. 2006 19:48
  Předmět: Chat
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám takový dotaz. Když jsem na těchto stránkách a někdo se mnou chce chatovat, tak mi začne blikat ikonka chat. Dá se nastavit zvuk upozornění na chat ? Včera třeba se mnou chtěl pohovořiti Luboš a než jsem přišel na to, že mi bliká ikonka, málem šel spát Laughing
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 18. března. 2006 19:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

V současnosti to řešit nebudu, ale do budoucna bych se na to mohl podívat. Spojit blikání se zvukem je jednoduché, ale asi by to bylo otravné. Muselo by to hlásit pouze jednorázově vstup osoby, jako např. ICQ a muselo by to jít samozřejmě vypnout. Původně to němělo signalizaci žádnou a v rámci možností phpBB jsem doprogramoval právě tu ikonku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jurášek

PříspěvekZaslal: ne 19. března. 2006 13:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jasně to chápu, jen jsem se ptal. Díky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 20. března. 2006 10:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

jojo, bylo by to otravné bo by to pipalo vsem a porad Smile))) To bych nedělal. Nejjednodušší způsob je takový. Každý by jste měl mít ve svém nastavení zaškrtnuto Upozornit na příchozí zprávy či tak něco (můžete si to v Nastavení měnit). Pak stačí danému člověku poslat vnitřní soukromou zprávu, tj. tlačítko sz "pod" jménem uživatele s textem a názvem třeba Pojď na chat. Tím dojde k tomu, že onomu člověku vyskočí na monitoru oznamovací okno, že mu přišla zpráva. On na to cvakne (pokud bude u kompu), přečte to, a pokud bude chtít, klikne na Chat a přijde si pokecat. To je zatím asi nejúčinější co je mi známo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 20. března. 2006 13:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

K tomu bych ještě dodal, že pokud u compu onen dotyčný nebude a vy nechcete aby mu zpráva došla třeba až druhý den po jeho přihlášení, máte možnost ve svých (prozatím) nedoručených zprávách tuto zprávu smazat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru