Mám takový dotaz. Když jsem na těchto stránkách a někdo se mnou chce chatovat, tak mi začne blikat ikonka chat. Dá se nastavit zvuk upozornění na chat ? Včera třeba se mnou chtěl pohovořiti Luboš a než jsem přišel na to, že mi bliká ikonka, málem šel spát _________________ Jirka
V současnosti to řešit nebudu, ale do budoucna bych se na to mohl podívat. Spojit blikání se zvukem je jednoduché, ale asi by to bylo otravné. Muselo by to hlásit pouze jednorázově vstup osoby, jako např. ICQ a muselo by to jít samozřejmě vypnout. Původně to němělo signalizaci žádnou a v rámci možností phpBB jsem doprogramoval právě tu ikonku.
jojo, bylo by to otravné bo by to pipalo vsem a porad ))) To bych nedělal. Nejjednodušší způsob je takový. Každý by jste měl mít ve svém nastavení zaškrtnuto Upozornit na příchozí zprávy či tak něco (můžete si to v Nastavení měnit). Pak stačí danému člověku poslat vnitřní soukromou zprávu, tj. tlačítko sz "pod" jménem uživatele s textem a názvem třeba Pojď na chat. Tím dojde k tomu, že onomu člověku vyskočí na monitoru oznamovací okno, že mu přišla zpráva. On na to cvakne (pokud bude u kompu), přečte to, a pokud bude chtít, klikne na Chat a přijde si pokecat. To je zatím asi nejúčinější co je mi známo.
K tomu bych ještě dodal, že pokud u compu onen dotyčný nebude a vy nechcete aby mu zpráva došla třeba až druhý den po jeho přihlášení, máte možnost ve svých (prozatím) nedoručených zprávách tuto zprávu smazat.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory