Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Kam až sahá lidská stupidita
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jarda

PříspěvekZaslal: po 28. srpen 2006 13:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No pánové ono je to opravdu těžký,. V sobotu jsem narazil na rodinku 2 dospělí a 2 děti. Ta děcka rozbíjela prutem všechno co páni rodičové nesebrali. Úplně slušně jsem tomu maníkovi řekl že by ty děti měl trochu usměrnit. Jeho odpověď byla: ? aby jste se z toho nepo?..? a dál něco v tom smyslu že i když není místní, že snad taky může někdy do lesa a nějaký venkovský křupan mu nemusí radit. Byl to takový sušinka, dost jsem se musel držet abych mu to nevysvětlil jinak. Parádně otrávený jsem jel domů. Škoda, že jsem nevěděl které je jeho auto (byly tam 3) , čtyři kola pumpovat není žádná sranda.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 28. srpen 2006 15:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A co takhle nosit sebou prak ... no a až přijdou k auto, tak jim dálkově vyvětrat přehřáté vozidlo Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vojta

PříspěvekZaslal: út 29. srpen 2006 13:03
  Předmět: Kam až sahá lidská stupidita
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Musím se ozvat také.Dělám do ochrany přírody asi30,let.V současné době dělám Strážce,v CHKO Litovelské Pomoraví.Určité pravomoce jako dobrovolníci také máme,zatím se vrátím chráněným houbám.V zákoně o ochraně přírody a krajiny114/1992Sb.,je soupis těchto chráněných hub a také finanční postich za jejich zběr.Praxe je taková,když přistihnu někoho s chráněnou houbou v košíku,dotyčný nemá u sebe občanský průkaz,mohu si jeho totožnost zjistit přivoláním policie která to má v povinnosti , na místo se dostavit.Ovšem v dnešní době , kvůli jedné houbě,nepřijedou nebo až pozdě.Do té doby máme právo osobu zadržet.Ale jak to již zákon neříká.Čili DACANI MAJÍ ZASE NAVRCH. Confused Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 29. srpen 2006 13:31
  Předmět: Re: Kam až sahá lidská stupidita
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út srpen 29, 2006 1:03 pm Vojta Novotný napsal:
Musím se ozvat také.Dělám do ochrany přírody asi30,let.V současné době dělám Strážce,v CHKO Litovelské Pomoraví.Určité pravomoce jako dobrovolníci také máme,zatím se vrátím chráněným houbám.V zákoně o ochraně přírody a krajiny114/1992Sb.,je soupis těchto chráněných hub a také finanční postich za jejich zběr.Praxe je taková,když přistihnu někoho s chráněnou houbou v košíku,dotyčný nemá u sebe občanský průkaz,mohu si jeho totožnost zjistit přivoláním policie která to má v povinnosti , na místo se dostavit.Ovšem v dnešní době , kvůli jedné houbě,nepřijedou nebo až pozdě.Do té doby máme právo osobu zadržet.Ale jak to již zákon neříká.Čili DACANI MAJÍ ZASE NAVRCH. Confused Evil or Very Mad

Řek bych, že policajti by měli přijet co nejrychleji, jak zavoláš... Takhle to funguje v NPP Luční - mykologická rezervace, kde je její správce dopředu domluven s policejním okrskem Chýnov, a výsledkem je, že zde pokuty padají, vše funguje...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru