Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
To je ale počasí...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: so 12. srpen 2006 23:34
  Předmět: Re: Výskyt hub
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 12. srpen 2006 20:03 Horst napsal:
Tady (Krušné hory) sice nepršelo skoro celý týden, mimo několika přeháněk, ale zítra se chystám na svá místa, předpokládám, že to bude zas jen kontrola jako poslední 3 nedělní odpoledne. Nevím akorát jak je to ve vyšších polohách okolo Přísečnice, no nic nafty je dost.
Jedeš se podívat po křemenáčích? Dej pak vědět jak jsi dopadl. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Horst

PříspěvekZaslal: ne 13. srpen 2006 23:16
  Předmět: Nic
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bohužel jsem se dneska do lesa nedostal Sad , měl jsem jiné starosti, zkusím to napravit zítra, mluvil jsem ale s kamarádem, který se mnou dříve jezdil nahoru, byl tam v pátek ráno a NIC!!! Takže sice ne osobní, ale taky informace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 15. srpen 2006 8:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

U nás se to probouzí sice hodně pomalu, ale přeci jen. Včera jsem za 5 minut v lese za chatou našel 1 bedlu vysokou, 1 štítovku jelení a pár malých pýchavek obecných. Všechno pěkné mladé plodnice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 18. září 2006 10:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak, a u nás už zase nic - strašné sucho, v lese doslova ani houba Sad . Jinde ale pořád ještě rostou, švára přivezl plný koš od Bezdězu a kolegyně plný koš z Tachovska.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru