Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nastavení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 13:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Napsat bych ti to sice mohl, ale odpřísáhnout nikoli, budiž ti alespoň útěchou, že tuto tvou touhu s tebou sdílím. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. července 2006 23:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Musím ti Ivo oznámit, že asi předběhne. Momentálně upravuju titulní stranu a hned po ní se dám na věc o které už tu dlouho mluvím a tou je mapa srážkových úhrnů, ale můžu tě ujistit, že doplnění funkce znázorňování nepřečtených témat kuchaře je již zapsáno v administrátorském úkolníčku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ivo

PříspěvekZaslal: so 29. července 2006 10:45
  Předmět: Ahoj Lupo,
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jsem rád, že ses zapojil a ještě raději vítám informaci o tom, že fórum "Kuchař" není jen nechtěná milenka. A když jsme u té diskuze - nedalo by se (třeba dočasně) zabezpečit to, že by pole "Předmět" bylo všude poněkud výraznější a tím pádem by nutilo zde diskutující se jím zabývat? Víš, já jsem možná "stará škola", ale přijde mi, že mít u dopisu (a je ganz egal, zda je papírový či elektronický) jakousi hlavičku, něco, na co se budeš později odvolávat, cosi, co Ti Tvůj dopis uvozuje, prostě vzpomenout si, že to patří k základní lidské slušnosti (tak nějak podobně, jako když přijdeš do místnosti a pozdravíš)...a tak by mi udělalo velkou radost, kdybychom i zde ctili nějakou netiketu. Jsme přece Ti, kteří chceme hájit zejména ony kvalitní hodnoty? což?................
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 29. července 2006 15:21
  Předmět: Úprava vzhledu předmětu

Takovéto drobnosti se dají udělat za pár minut. Nárůst velikosti jsem kompenzoval tím, že pokud není předmět zadán, nezobrazí se ani popisek a nebude zdytečně zabírat další řádek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Joska

PříspěvekZaslal: po 07. srpen 2006 12:33
  Předmět: Re: Josko...

čt 27. července 2006 23:00 Ivo napsal:
...mám dojem (dle Tvého dotazu), že jsi na DAMyku nový, tak se Ti pokusím nápovědět: zda lze či nikoliv si počkej na odpověď Lupa - ten tomu rozumí. Bob je sice majitelem webu, ale je spíše ideologem těchto stránek, než-li odborníkem. Skoro všichni zde přítomní pocházejí z NaHouby, ale původní server byl pro ně málo vědecký, takže "vyrobili" svůj a tudíž už z principu musí být jiný. Musím ovšem uznat, že se to Bobovi daří....

Ne, na Damyku rozhodně nejsem nový, navštěvuji je od prvních dnů, kdy je Bob založil. Ale pokud si chci "jen počíst" o houbách, je pro mě opravdu zbytečné a i nezáživné proklikávat se několika stupni, abych si přečetl pouze jedno jediné téma. Jak ale říkával pan Prošek - proti gustu žádný dišputát... Na rozdíl od Boba si myslím, že přitažlivost je v jednoduchosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 08. srpen 2006 8:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Josko ... fakt je to prostě o tom, co kdo v tom webu hledá za přednost či za nedostatek ... nechci tě nějak lámat ... ono to asi ani nejde Smile, ale když si třeba budeš chtít přečíst něco o třeba bedle vysoké, tak si tu najdeš téma bedla vysoká a přečteš si k ní všechny příspěvky, proklikneš se do atlasu, získáš další odazy, rozpoutáš diskusi na toto téma, kterou mohou ostatní sledovat či si nechat zasílat příspěvky k tématu přímo na email, stejně tak autor příspěvku ... kdysi někdo někde napsal, že DAMyko je kniha, kterou spolu píšeme - což mi přijde pěkné - kéž by to tak bylo ... vůbec by mi nevadilo, kdyby se třeba někdy v budoucnu říkalo, že DAMyko je pracovním ponkem (alespoň části) mykologů ... no a každá kniha má své kapitoly ... některá jich má více, některá méně ... pro někoho moc ... pro někoho málo ... jak říkám, zkus hledat to co ti vyhovuje ... třeba toho bude víc než to proklikávání ... ANO, jednoduchost třeba nahouby.cz je skvělá, ale má to i stinné stránky ... fialové kozy (dej jim Pán Bůh věčnou slávu! byly jedním z katalyzátorů vzniku těchto stránek) se míchají z košíky hřibů a do toho se míchá pojednání o latinských názvech ... no a člověk točí myší a kliká na stránky, kde by asi tak mohl být ten hřib co ho tam minulý měsíc viděl ... číslo stránky je už totiž obvykle jiné ... toho je člověk na DAMyku částečně ušetřen ... samo, zase tu máme jiné mouchy Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru