Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Chatovací časy
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 10:07
  Předmět: Chatovací časy
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Za dobu existence DAMyka jsem si asi třikrát s někým pokecal na chatu, naposledy včera s Lubošem a Pantátou. To mě přivedlo k myšlence: Což takhle stanovit nějaké "oficiální" chatovací časy, abychom všichni věděli, v kolik hodin (zhruba) lze na chatu někoho potkat? Třeba 13:00 a 20:00? Co vy na to?

Nemyslím samozřejmě, že se tady budeme každej den půl hodiny vykecávat (já osobně nejsem žádne velkej "chater" - nepíšu záměrně "chatař", protože to pro změnu jsem), ale když má člověk někdy v práci trochu volna, proč ne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jurášek

PříspěvekZaslal: út 13. června 2006 17:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Není to špatný nápad a ten se i dokonce uskutečnil, když v zimních časech jsme se s pár Damyko houbařema takto domluvili, nicméně venku je už nádherně a světla do noci kopa, tak chybí čas, ale pokud by se takto domluvilo jsem pro. Příklad ve čtvrtek 20:55 Chat, Neděle ve 21:05 apod. Smile
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 7:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To já bych se zas vykecávala pořád, hrozně se nudim a volna mám až moc. Celý dny jsem zavřená doma. Chtěla bych se mrknout do lesa, jenže sama se trochu bojim....stačily by třeba Klánovice, jenže tam jsou Ukrajinci v zemljankách.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 7:42 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak pojď do lesa se mnou, já se tam taky sám bojím Smile
K těm časům: Navrhoval jsem tam i čas 13:00, to je pro ty chudáky, co maj internet jen v práci (u nás ve vesnici není ani vodovod, natož pak internet) Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 7:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No jo, když ty asi nemůžeš jezdit ven ve všední dny. A já zas jo. Kdybys o někom věděl, tak dej vědět i mně. dneska to ale vidim spíš na koupání 8)
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 7:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak to se máš, já to dneska vidím na "do pěti v práci" Sad
Naštěstí teď v létě bydlím na chatě, a do lesa to mám 3 metry Smile
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 8:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jejda, to by se mi taky líbilo, mít les hnedka za barákem.
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 14:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Sleyi, tak to by asi nejlepší kombinace pro léto byla být na chatě na chatu. Laughing Laughing Laughing
jarda

PříspěvekZaslal: st 14. června 2006 20:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

... no a ještě mít schovanou nějakou nahatou za chatou Very Happy Very Happy
Tuřín
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 28. června 2006 23:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nahatou prachatou za chatou! Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru