Zaslal: ne 02. listopadu 2014 0:05
Mohla by to být, ale z těchto fotek si to jednoznačně říct netroufám. Člověk, který už jednou mlženku našel, jí pozná podle nezaměnitelné "vůně". Bezděk ji připodobňoval ke květům pomerančovníku, ale spíš se objevují méně lichotivá přirovnání - kořenitě nasládlá, drogerie, babičkovský parfém až po odér pomočeného stařečka
Mlženky jedině velmi mladé a jedině osobám, které je mají vyzkoušené. Mnoha lidem působí nevolnost nebo zvracení. Osobně bych je nedoporučil.
Zaslal: ne 02. listopadu 2014 10:55
Cit.:...kořenitě nasládlá, drogerie, babičkovský parfém až po odér pomočeného stařečka...
Velmi expresivní přirovnání... Já je tedy do směsi používám a "vůně" mi připadá poněkud intenzivní,ale nikoli nepříjemná...ale přesně jak píše no-x,
jen mladé plodnice a v menším množství...a neodpustím si ještě malou výtku autorovi příspěvku - příště lepší obrázky celých plodnic,z takového torza se toho moc nepozná
Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 1594 Bydliště: Ústí nad Labem
Zaslal: ne 02. listopadu 2014 12:19
ne 02. listopadu 2014 9:55 Michal Zima napsal:
Já je tedy do směsi používám
Do směsi je nedávám nikdy, protože svou "vůní pomočeného stařečka" spolehlivě přebijou všechno ostatní , ale jsou z nich dobrý řízky - kupodivu to typické mlženkové aroma se při této úpravě kamsi ztratí...
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory