Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Technika: Fotografujeme přes mikroskop
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Mikron - Fórum o mikroskopii nejen hub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Roman Manak

PříspěvekZaslal: st 15. září 2010 19:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Neotronic: Připadáš mi jako jeden z vývojářů programu když tu už v druhém tématu propaguješ ten program Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 22. září 2010 14:44 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To je přeci naprosto vpořádku !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Caribic10

PříspěvekZaslal: st 29. prosince 2010 0:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hezký večer.

Předem doufám, že mě místní páni mykologové neukamenují (nemám v úmyslu spamovat).
Neodolal jsem nátlaku svých myšlenek na mikroskop, a jednoho "kočko-psa" pořídil. Co, to raši nebudu psát, nechtěl bych někomu zadělávat na špatné spaní.
Nicméně, informací ohledně mikroskopů, místo kde se dají o těchto přístrojích čeprat informace hezky na hromádce je žalostně málo... spíš úplné minimum.

Proto jsem se rozhodl založit nové diskuzní fórum, ve kterém se tato daná problematika možná jednou bude probírat, a stane se místem, kde se budou střádat zkušenosti a postřehy zkušených lidí.
Rád Vás pozvu ke stolu, u které se můžete podělit o své zkušenosti, postřehy, tipy a rady, ukázat nám Vaše hezké snímky atd.

www.mikron.xforum.cz (koukám, stejný jako název Vašeho topiku Smile )
Hezký večer a dobrou noc.

Kuba Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jan
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 22. května 2013 9:58
  Předmět: Mikroskop, který fotí
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Zdravím, našel jsem mikroskop s možností focení a jdu šetřit Smile http://mikroskopy.hyperzbozi.cz/nikon-ez-micro
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: st 22. května 2013 10:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No já to pochopil tak, že mikroskop nefotí, ale je možné přes něj s fotoaparátem Nikon Coolpix fotit Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Teri

PříspěvekZaslal: st 22. května 2013 11:30 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hlavně když se to vezme kolem a kolem, je to spíš stereolupa, která je u hub téměř k ničemu (výjimkou je příprava preparátů...).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 22. května 2013 12:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pravdu má Teri - není to mikroskop a foťá se k tomu bude muset stejně asi ještě přikoupit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: st 22. května 2013 14:12 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Za 30 litrů + foťák, no nekup to Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Mikron - Fórum o mikroskopii nejen hub Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru