Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Flóra
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kořen

PříspěvekZaslal: čt 24. listopadu 2005 23:44
  Předmět: Flóra
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj přátelé, moje dcera se učí prvním rokem zahradnicí a potřeboval bych dobrej odkaz, web nebo jak tomu řikáte. Představoval bych si něco jako máme zde na Forum, aby mohla diskutovat zasílat foto atd. prostě aby jí to "chytlo".
Díky fotr kořen

Šťavnatka

PříspěvekZaslal: út 23. května 2006 14:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já se učim třetím rokem zahradnictví...Doplnila bych sem i rubriku kytky, když už jsou tu ty stromy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 23. května 2006 14:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

DAMyko je vyčleněno houbám a všemu co s nimi úzce souvisí. Kytičky to na rozdíl od stromů bohužel nejsou. Ty kytičky které potvrzují výjimku (sasanky?) bychom asi měli mít jako samostatné téma v Dendrologickém fóru. Pokud jde o nějaký pěkný web o kytičkách ... výborný je Botanický herbář ale třeba též Biolib.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: ne 28. května 2006 19:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Díky. Hned na ty stránky mrknu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru