Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Vyhledávač - HLAŠTE CHYBY NA KTERÉ NARAZÍTE
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 9033
Bydliště: Kladno-Mimoň

PříspěvekZaslal: út 16. listopadu 2010 6:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Proč se omlouvat nechápu. Díky za upozornění.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenochod



Založen: 30. 08. 2008
Příspěvky: 193
Bydliště: Mladá Boleslav

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 8:50
  Předmět: Nějaká chybová hláška
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tohle na mě dnes vybaflo.Druhý pokus o vstup na stránky už OK.Nějak se mi nedařilo sem stránku s hláškou zobrazit a tak jsem jen okopíroval text hlášky:
Všeobecná chyba

Could not query announcements information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine

SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_posts AS p, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u WHERE p.enable_title = 1 AND p.post_id = pt.post_id AND p.topic_id = t.topic_id AND p.poster_id = u.user_id UNION SELECT t.topic_id, t.topic_time, t.topic_title, pt.post_text, pt.post_subject, u.username, u.user_id, t.topic_replies, pt.bbcode_uid, t.forum_id, t.topic_poster, t.topic_first_post_id, t.topic_status, pt.post_id, p.post_id, p.post_time, p.enable_smilies, p.enable_title FROM forum_a_topics AS t, forum_a_users AS u, forum_a_posts_text AS pt, forum_a_posts AS p WHERE t.forum_id IN (13, 14) AND t.topic_time <= 1290842682 AND t.topic_poster = u.user_id AND t.topic_first_post_id = pt.post_id AND t.topic_first_post_id = p.post_id AND t.topic_status <> 2 ORDER BY 14 DESC LIMIT 0,7

Line : 271
File : fetchposts.php
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Teri



Založen: 23. 06. 2009
Příspěvky: 800
Bydliště: Pardubice/Hradec Králové

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 14:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Velmi podobnou hlášku to na mě vybaflo včera celkem 3x okolo 17. hod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roman Manak



Založen: 08. 07. 2009
Příspěvky: 1379
Bydliště: Veselí nad Moravou

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 19:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No, mě to dnes vůbec nechce nahrávat fotky. Prostě vyplním text zprávy, vyberu soubor, dám připojit a když dám pak náhled, tak se mi zobrazí jen text zprávy bez fotky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lupo
Site Admin


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 2310
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 20:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už na tom pracuji. Ta první chyba (Error 12 from storage engine) je nedostatečná paměť, takže to předám hostingu, na tu druhou se kouknu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 2310
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 20:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Obrázky jsou opět funkční.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Roman Manak



Založen: 08. 07. 2009
Příspěvky: 1379
Bydliště: Veselí nad Moravou

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 20:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

OK, hned jsem nahrál snímky a funguje to. Díky za rychlou opravu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lupo
Site Admin


Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 2310
Bydliště: Chomutov

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 21:50 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Roman Manak



Založen: 08. 07. 2009
Příspěvky: 1379
Bydliště: Veselí nad Moravou

PříspěvekZaslal: so 27. listopadu 2010 21:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 27. listopadu 2010 21:50 Lupo napsal:
Hlášení "Error 12 from storage engine" bylo opravdu způsobeno chybou na hostingu, která již byla odstraněna, takže by už vše mělo být v pořádku.


Dík za objasnění, hlavně že to funguje. Já sám provozuji (nebo jsem provozoval) nějaké stránky na serverech tak takovéhle nedopatření znám moc dobře. Jenže mi to tentokrát opravdu nic nehlásilo - žádná chybová hláška, nic
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Míra



Založen: 20. 04. 2009
Příspěvky: 384
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st 09. února 2011 22:08
  Předmět: Překlepy
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Několik malých detailů, kterých jsem si dnes všiml, když si označím téma jako nepřečtené objeví se tato hláška:

Tento příspěvek byl ozačen jako nepřečtený.

Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra

Klikněte zde pro návrat na obsah

V 1. řádku ve slově označen schází písmeno n
Ve 2. řádku si myslím, že je navíc předložka do


www.damyko.info/ForumA/viewtopic.php?mode=unread&p=49210

A po odeslání zprávy se zobrazuje též ta samá hláška s přebývající předložkou do:

Klikněte zde pro návrat do na obsah fóra

http://www.damyko.info/ForumA/posting.php
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 9033
Bydliště: Kladno-Mimoň

PříspěvekZaslal: čt 10. února 2011 6:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ok, zkusím to nají a opravit. Díky!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tori
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 7:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bylo by možné odesílat vyhledávací formulář metodou GET místo POST? Pak by se dalo např. jen zkopírovat URL a odkazovat přímo na výsledky určitého vyhledávání. Hodnoty z formuláře zaberou okolo 230 znaků + vyhledávaný řetězec, to se do limitu délky URL (2038 znaků pro MSIE, 64k Firefox) vejde bohatě.
Návrat nahoru
Bob
Site Admin


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 9033
Bydliště: Kladno-Mimoň

PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 8:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Programátorský vývoj DAMYka je bohužel na nule Sad Uvidíme jak se k tomu vyjádří Lupo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Tori
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt 01. listopadu 2012 15:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Stačí jen změnit tu metodu někde v šabloně formuláře. Zpracování zřejmě čte data z $_REQUEST, takže i teď je možné odkazovat na výsledky vyhledávání. Jen to dýl trvá, poskládat z formulářových polí odkaz.
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory