Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michal Mikšík

|
Zaslal: pá 05. srpen 2011 10:28 |
 |
|
Děkuji za odpověď, budu tedy méně přemýšlet a více se poddávat době. Snad mi to přinese jen samé štěstí - He he tak jsem to nemyslel doslova - není nutné mě brát za slovo, nicméně s tím co následuje po těchto větách souhlasím. Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký. Já myslím, že nemá cenu se tu "kočkovat" a popichovat, to sem nepatří, což je kritika i do mých řad pochopitelně.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidusCZ

|
Zaslal: po 08. srpen 2011 7:41 |
 |
|
Gratuluji k vydání své prvotiny, pokud jsem dobře četl . Chápu i dodatek v názvu atlasu, v dnešní době, má-li se kniha v záplavě ostatních prosadit se k takovým marketing. tahům přistupuje běžně. Každý se dnes setká s hláškou.....to musíte vidět, to si musíte přečíst...neviděl jsem, nečetl a nestalo se mi nic Určitě je pro běžného houbaře, kterým je zřejmě směřována, přijatelnější když se dočte, že stroček vypadá jak trumpetka, než že má plodnici do tvaru obráceného kónusu. Podobně se dočítám v rádoby lepších atlasech o spermatické vůni, která začínajícím /malým/ houbařům řekne kulový a chci vidět rodiče, kteří potomkovi vysvětlují že "voní" jak.... . Tak ať se dobře prodává
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

Založen: 08. 07. 2009 Příspěvky: 1379 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
Zaslal: po 08. srpen 2011 7:59 |
 |
|
Jo, já se musím přidat s kladným hodnocením. Měl jsem možnost do ní nahlédnout v knihkupectví a oproti mojí původní skepsi mě ten atlásek příjemně překvapil. Neřekl mi sice nic nového (jsem snad už trošku zkušenější ), ale je dobře zpracovaný, fotky jsou výstižné a pro běžné houbaře je určitě užitečnější než 10 jiných, které jsou na trhu. Teď jen aby měl nějaký známý houbař narozrniny abych mu jej koupil Michale, povedlo se ti to!
_________________ ---
RAM
Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavka
|
Zaslal: po 08. srpen 2011 18:45 |
 |
|
Tomu nerozumím, tak vyjde 22.8. nebo už vyšla, když ji ram prohlížel v knihkupectví?
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: po 08. srpen 2011 20:38 |
 |
|
po 08. srpen 2011 18:45 pavka napsal: |
Tomu nerozumím, tak vyjde 22.8. nebo už vyšla, když ji ram prohlížel v knihkupectví? |
Snad se bavíme o stejné knize V poslední době jsem byl skoro každý den 14 hodin v práci, p práci do lesa, tak už pomalu ani nevím jaký je den
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Mikšík

|
Zaslal: st 10. srpen 2011 21:35 |
 |
|
Aha tak už asi vyšla, to ani nevím, z nakladatelství mi sdělili, že až 22.8, ale znáte to, asi se jim to povedlo dříve...zítra si ji někde seženu, ať vidím jak to dopadlo. Díky za kladná hodnocení.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Mikšík

|
Zaslal: po 22. srpen 2011 12:23 |
 |
|
Ahoj, pokud jste někdo mojí knihu četl, budu rád za případné komentáře, kritiku apod. , abych věděl, co je na ní špatného, abych se toho mohl pro příště vyvarovat. Jinak kniha je ode dneška v knižní distribuci, tak by neměl být problém ji sehnat. Díky moc! Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roman Manak

|
Zaslal: po 22. srpen 2011 12:32 |
 |
|
po 22. srpen 2011 12:23 Michal Mikšík napsal: |
Ahoj, pokud jste někdo mojí knihu četl, budu rád za případné komentáře, kritiku apod. , abych věděl, co je na ní špatného, abych se toho mohl pro příště vyvarovat. Jinak kniha je ode dneška v knižní distribuci, tak by neměl být problém ji sehnat. Díky moc! Michal |
Noi já jsem knížku viděl už asi před těmi čtrnácti dny. Seznámil jsem se s ní a teď lituji, že jsem si ji nekoupil do sbírky. Ale až na ni znovu narazím, dám vědět, jak jsem s ní spokojen. První dojmy byly i přes očekávání kladné, jak už jsem poznamenal v komentáři
_________________ ---
RAM
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Mikšík

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Kříž

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 2638 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: út 30. srpen 2011 22:21 |
 |
|
pá srpen 05, 2011 10:28 am Michal Mikšík napsal: |
[b]Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký. |
Jo jo, jasně. Přece Damyko, to je ten pravý web vhodný k detekci pohodových nadhledů, že mě to hned nenapadlo.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pantáta Čestný člen

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1584 Bydliště: Praha 6 - Dejvice
|
Zaslal: st 31. srpen 2011 0:24 |
 |
|
po 22. srpen 2011 14:16 Michal Mikšík napsal: |
Náhled obálky (bohužel vydavatel tady barvy dost ubral)  |
Podle mě přesně takovou barvu jako na obálce křemenáče smrkové mají.
Je taková matná, nevýrazná. Určitě mnohem méně křiklavá než bývá u březáků nebo osikáčů.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal Mikšík

|
Zaslal: st 31. srpen 2011 18:54 |
 |
|
30. srpen 11, 22:21 Martin Kříž napsal: |
pá srpen 05, 2011 10:28 am Michal Mikšík napsal: |
[b]Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký. |
Jo jo, jasně. Přece Damyko, to je ten pravý web vhodný k detekci pohodových nadhledů, že mě to hned nenapadlo.  |
Jak já říkám, ber to s humorem, to už máme za sebou doufám.
. Jak já říkám, je důležitý mít pohodový nadhled.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|