Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nová kniha: Atlas hub - 101 druhů, které musíte znát
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: pá 05. srpen 2011 10:28 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji za odpověď, budu tedy méně přemýšlet a více se poddávat době. Snad mi to přinese jen samé štěstí - He he tak jsem to nemyslel doslova - není nutné mě brát za slovo, nicméně s tím co následuje po těchto větách souhlasím. Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký. Já myslím, že nemá cenu se tu "kočkovat" a popichovat, to sem nepatří, což je kritika i do mých řad pochopitelně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: po 08. srpen 2011 7:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Gratuluji k vydání své prvotiny, pokud jsem dobře četl Wink. Chápu i dodatek v názvu atlasu, v dnešní době, má-li se kniha v záplavě ostatních prosadit se k takovým marketing. tahům přistupuje běžně. Každý se dnes setká s hláškou.....to musíte vidět, to si musíte přečíst...neviděl jsem, nečetl a nestalo se mi nic Smile Určitě je pro běžného houbaře, kterým je zřejmě směřována, přijatelnější když se dočte, že stroček vypadá jak trumpetka, než že má plodnici do tvaru obráceného kónusu. Podobně se dočítám v rádoby lepších atlasech o spermatické vůni, která začínajícím /malým/ houbařům řekne kulový a chci vidět rodiče, kteří potomkovi vysvětlují že "voní" jak.... . Tak ať se dobře prodává Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Roman Manak

PříspěvekZaslal: po 08. srpen 2011 7:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo, já se musím přidat s kladným hodnocením. Měl jsem možnost do ní nahlédnout v knihkupectví a oproti mojí původní skepsi mě ten atlásek příjemně překvapil. Neřekl mi sice nic nového (jsem snad už trošku zkušenější Smile), ale je dobře zpracovaný, fotky jsou výstižné a pro běžné houbaře je určitě užitečnější než 10 jiných, které jsou na trhu. Teď jen aby měl nějaký známý houbař narozrniny abych mu jej koupil Smile Michale, povedlo se ti to!

Do lesa se dá jít vždy. Když tam člověk nenajde houby, tak tam najde houby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavka

PříspěvekZaslal: po 08. srpen 2011 18:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tomu nerozumím, tak vyjde 22.8. nebo už vyšla, když ji ram prohlížel v knihkupectví?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Roman Manak

PříspěvekZaslal: po 08. srpen 2011 20:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 08. srpen 2011 18:45 pavka napsal:
Tomu nerozumím, tak vyjde 22.8. nebo už vyšla, když ji ram prohlížel v knihkupectví?

Snad se bavíme o stejné knize Smile V poslední době jsem byl skoro každý den 14 hodin v práci, p práci do lesa, tak už pomalu ani nevím jaký je den Smile

Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 10. srpen 2011 21:35 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aha tak už asi vyšla, to ani nevím, z nakladatelství mi sdělili, že až 22.8, ale znáte to, asi se jim to povedlo dříve...zítra si ji někde seženu, ať vidím jak to dopadlo. Díky za kladná hodnocení.
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: po 22. srpen 2011 12:23 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj, pokud jste někdo mojí knihu četl, budu rád za případné komentáře, kritiku apod. , abych věděl, co je na ní špatného, abych se toho mohl pro příště vyvarovat. Jinak kniha je ode dneška v knižní distribuci, tak by neměl být problém ji sehnat. Díky moc! Michal
Roman Manak

PříspěvekZaslal: po 22. srpen 2011 12:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 22. srpen 2011 12:23 Michal Mikšík napsal:
Ahoj, pokud jste někdo mojí knihu četl, budu rád za případné komentáře, kritiku apod. , abych věděl, co je na ní špatného, abych se toho mohl pro příště vyvarovat. Jinak kniha je ode dneška v knižní distribuci, tak by neměl být problém ji sehnat. Díky moc! Michal

Noi já jsem knížku viděl už asi před těmi čtrnácti dny. Seznámil jsem se s ní a teď lituji, že jsem si ji nekoupil do sbírky. Ale až na ni znovu narazím, dám vědět, jak jsem s ní spokojen. První dojmy byly i přes očekávání kladné, jak už jsem poznamenal v komentáři

Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: po 22. srpen 2011 14:16 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Náhled obálky (bohužel vydavatel tady barvy dost ubral) Sad

70.08 kB    
ObalkaMM.jpg
   ObalkaMM.jpg
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: út 30. srpen 2011 22:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá srpen 05, 2011 10:28 am Michal Mikšík napsal:
[b]Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký.

Jo jo, jasně. Přece Damyko, to je ten pravý web vhodný k detekci pohodových nadhledů, že mě to hned nenapadlo. Laughing
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 31. srpen 2011 0:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 22. srpen 2011 14:16 Michal Mikšík napsal:
Náhled obálky (bohužel vydavatel tady barvy dost ubral) Sad

Podle mě přesně takovou barvu jako na obálce křemenáče smrkové mají.
Je taková matná, nevýrazná. Určitě mnohem méně křiklavá než bývá u březáků nebo osikáčů.
Michal Mikšík

PříspěvekZaslal: st 31. srpen 2011 18:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

30. srpen 11, 22:21 Martin Kříž napsal:
pá srpen 05, 2011 10:28 am Michal Mikšík napsal:
[b]Chtěl jsem tím jen říci, že vše co píšeš bereš moc vážně a chybí mi tam takový trochu pohodový nadhled víš...ale každý jsme nějaký.

Jo jo, jasně. Přece Damyko, to je ten pravý web vhodný k detekci pohodových nadhledů, že mě to hned nenapadlo. Laughing

Jak já říkám, ber to s humorem, to už máme za sebou doufám.
Very Happy Very Happy Very Happy . Jak já říkám, je důležitý mít pohodový nadhled. Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru