Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
MykoKlub: Unhošť (Kladno) ... Kronika klubu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
borovec

PříspěvekZaslal: po 03. března. 2008 20:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Stavte se v kuchyni,budete mít protekci.Dám vám dršťkovou navíc.Tedy pokud budu vařit jako vloni.

51670.gif
51670.gif
   7.49 kB  
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 26. března. 2008 10:15 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Trochu vás nalákám na dnešní přednášku ... budou se podávat nadívané žampióny zdobené zavařovanými smrži z Francie Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
borovec

PříspěvekZaslal: st 26. března. 2008 10:29 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

SurprisedJá chci taky ochutnat,aspoň malilinko.

45638.gif
45638.gif
   9.59 kB  
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 09. dubna 2008 23:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak se zpožděním referuji o výtečné přednášce Václava Jandy. Sešlo se nás asi 30 . K demonstraci jsme měli 11 druhů hub. A po ochutnávce se nikomu neudělalo špatně Laughing .
Trochu zlobila technika, nicmémě Václavovo povídání o Českém krasu potíže bohatě nahradilo Exclamation

Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: čt 26. června 2008 0:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak jak zjišťuji máme mezery v recenzích , povídání o houbách v našem kroužku Embarassed polepším se i do minulosti.
Dnes 25.6.2008 přednášel o houbách Olda Jindřich na téma Naše hřiby za což smekám poklonu(kozáci,křemenáči,klouzci,hřiby,bylo tam vše, tolik práce Exclamation Exclamation Exclamation) , děkuji i Robimu Hanzlíkovi za neuvěřitelnou skladbu cca 20 druhu hub pro demostraci, děkuji i členům klubu za ůčast. Druhové složení demostrace na vyžádání.
Jirka Véle Jirka Kohl MK Unhošť

Naposledy upravil Jiří Véle dne pá 27. června 2008 8:24, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
borovec

PříspěvekZaslal: čt 26. června 2008 16:33
  Předmět: Boršov
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Včera jsem si vyřizovala ve Svitavech na okresní správě povolení k vjezdu do lesa na Gajer.Požádali nás o výstavku hub - Den otevřených dveří Českých lesů.Před dvěma lety jsme pro ně u příležitosti oslav 750 let města Svitav už jednu uspořádali.V Boršově se nám líbilo,byli jsme tam čtyři a vystavovali asi 95 druhů.Samozřejmě že jsem neodmítla.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 30. června 2008 9:55
  Předmět: Re: Boršov

čt června 26, 2008 4:33 pm borovec napsal:
Včera jsem si vyřizovala ve Svitavech na okresní správě povolení k vjezdu do lesa na Gajer.Požádali nás o výstavku hub - Den otevřených dveří Českých lesů.Před dvěma lety jsme pro ně u příležitosti oslav 750 let města Svitav už jednu uspořádali.V Boršově se nám líbilo,byli jsme tam čtyři a vystavovali asi 95 druhů.Samozřejmě že jsem neodmítla.

Super! Až budeš vědět termíny dej vědět - dej to / dáme to do kalendáře, ať máte bohatou účast Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 28. září 2008 17:19 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak nám zde zase chybí mnoho informací o dění v MK Unhošť Embarassed Tak jen pro tentokrát dodávám ve středu 24.9 měl velmi pěknou přednášku pan doktor V. Krs na téma Jedlé čirůvky . Učast byla přiněřená prázdninové přestávce cca 20lidí za houby donesené k demonstraci děkuji Robimu a i v neposlední řadě členům Mk kteří začínají spolupracovat.
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: ne 28. září 2008 17:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Další akcí kterou jsme v tomto týdnu uspořádali byla výstava hub v rámci našeho MK. MUSÍM vyzdvihnout práci Jirky Kohla který prakticky z 80% naplnil výstavní sál o zbytek se opět postarali aktivní členové Mk Unhošť.V letošním roce jsme nedosáhli na počty taxonů r.2007 nicnéně jen pro zajímavost možno bylo spatřit 8 taxonů hvězdovek a třeba i H. příživného.
Ještě jednou děkuji všem za jejich snahu
Jirka Véle MK Unhošť

Míra

PříspěvekZaslal: út 14. září 2010 19:28
  Předmět: MK Unhošť

Teď jsem narazil na tohle vlákno a koukám, že skoro umřelo. Chci se zeptat, jaké se ještě letos v MK Unhošť plánují přednášky a jestli se tam bude konat podzimní výstava hub? Dříve to bylo na titulní straně, ale dnes to nemohu nikde dohledat, ani tady, ani na stránkách MK Unhošť.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Míra

PříspěvekZaslal: ne 19. září 2010 19:32

To už se tady prezentaci MK Unhošť nikdo věnovat nebude? Není to škoda Sad ? Když jsem pročítal zprávy o tom co bývalo v plánu a co na přednáškách, tak to bylo zajímavě a podrobně popsáno Cool . I přednášky, které jsem navštívil, mne v mnohém obohatily, za což přednášejícím děkuji. Myslím, že by pokračování v tomto vláknu bylo zajímavé i mnohé další uživatele DAMyka Idea . Co na to Jirka Véle, Bob nebo Boletus? Nestálo by za to tuhle tradici obnovit Wink ?
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 19. září 2010 20:08
  Předmět: Re: MK Unhošť

ne září 19, 2010 19:32 Míra napsal:
To už se tady prezentaci MK Unhošť nikdo věnovat nebude? Není to škoda Sad ? Když jsem pročítal zprávy o tom co bývalo v plánu a co na přednáškách, tak to bylo zajímavě a podrobně popsáno Cool . I přednášky, které jsem navštívil, mne v mnohém obohatily, za což přednášejícím děkuji. Myslím, že by pokračování v tomto vláknu bylo zajímavé i mnohé další uživatele DAMyka Idea . Co na to Jirka Véle, Bob nebo Boletus? Nestálo by za to tuhle tradici obnovit Wink ?

Musím se přiznat, že jsme na toto vlákno trochu pozapoměli..... Embarassed
Pokusím se to brzy napravit !

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 22. září 2010 15:38 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já jsem tuto činnost musel na dobu neurčitou přerušit protože to prostě nestíhám Sad Písni Jikovi Vélemu.
Jiří Véle
Čestný člen

PříspěvekZaslal: út 05. října 2010 1:09
  Předmět: Re: MK Unhošť

ne září 19, 2010 5:32 pm Míra napsal:

Tak musím k tomu zaujmout stanovisko. Vzhledem k situaci kterou jsem prošel mám radost že MK jaksi funguje letos výstavu neuspořádám protože po tolika peripetiich na to opravdu není čas. Jsem rád že máme příznivce i zde na Damyku kteří chodí na naše muzejní povídání. K dalšímu programu : Budou ještě dvě přednášky v říjnu bude ing.Švecová Houby na památných stromech termín této přednášky však může být posunut neb jsem ho naplánoval v souladu s posledním čvrtkem v měsíci a to je státní svátek.POslední čvrtek v listopadu je naše závěrečná přednáška pro rok 2010 a bude na téma Léčivé houby od ing.J.Baiera. Zcela jistě se ještě letos uskuteční společná podzimní vycházka v rámci MK Unhošť
Spolkové činnosti zdar jen bych s tím vším potřeboval helfnout Wink .

Míra

PříspěvekZaslal: čt 26. dubna 2012 17:40

Chci se zeptat jestli se letos plánují nějaké přednášky v Unhošti?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru