Zaslal: čt 02. září 2010 20:57 Předmět: Zdravím cenzora!
Vážení uživatelé Damyka, loučím se s Vámi. Byl jsem zakázán. Na můj email se nikdo z adminů neobtěžoval odpovědět. To jen abyste věděli, co se tu také děje.
Ano byl jsi dočasně znepřístupněn. Po shodě minimálně nadpoloviční většiny velení DAMyka.
1. Již půl roku téměř není dne, aby jsi se tu nechoval proti pravidlům, kteří všichni ostatní respektují. Překračuješ je navíc zcela úmyslně. Nepřípustné!
2. Není možné ti pravidla slušného chování ob týden v emailech a sz vysvětlovat a zdůvodňovat... již půl roku ... Nepřípustné!
3. Díky tvé značné "netaktnosti" vůči ostatním uživatelům, se již někteří dlouhodobě odmlčeli Nepřípustné!
Závěr? Nejen Vlkodlakem je DAMyko živo! Buď respektuj pravidla stejně jako ostatní a nebo si najdi lepší místo ke svým projevům. Zde trpěny nebudou! Tvůj přístup je dočasně obnoven. Myslím, že nejen já budu nesmírně potěšen pokud tu s námi zůstaneš a budeš nám pomáhat s mykologií a houbařením ... ALE !!!
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory