Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Zlobivý uživatel
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
"Vlkodlak"
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt 02. září 2010 20:57
  Předmět: Zdravím cenzora!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vážení uživatelé Damyka, loučím se s Vámi. Byl jsem zakázán. Na můj email se nikdo z adminů neobtěžoval odpovědět. To jen abyste věděli, co se tu také děje.

Vlkodlak
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 03. září 2010 6:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ano byl jsi dočasně znepřístupněn. Po shodě minimálně nadpoloviční většiny velení DAMyka.

1. Již půl roku téměř není dne, aby jsi se tu nechoval proti pravidlům, kteří všichni ostatní respektují. Překračuješ je navíc zcela úmyslně. Nepřípustné!

2. Není možné ti pravidla slušného chování ob týden v emailech a sz vysvětlovat a zdůvodňovat... již půl roku ... Nepřípustné!

3. Díky tvé značné "netaktnosti" vůči ostatním uživatelům, se již někteří dlouhodobě odmlčeli Sad Nepřípustné!

Závěr? Nejen Vlkodlakem je DAMyko živo! Buď respektuj pravidla stejně jako ostatní a nebo si najdi lepší místo ke svým projevům. Zde trpěny nebudou! Tvůj přístup je dočasně obnoven. Myslím, že nejen já budu nesmírně potěšen pokud tu s námi zůstaneš a budeš nám pomáhat s mykologií a houbařením ... ALE !!!

P.S.: Žádný email mi od tebe nepřišel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru