Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
U nás nic
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jarda

PříspěvekZaslal: ne 09. dubna 2006 10:42
  Předmět: U nás nic
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dokud vidím Krkonoše bilé tak je to tady z houbama na houby. Včera ani Ň. Crying or Very sad

122.28 kB    
PICT0004.JPG
   PICT0004.JPG

135.78 kB    
snad jen todle stálo za to vyfotit
PICT0003-1.JPG
   PICT0003-1.JPG

96.22 kB    
sluníčko na sluníčku
PICT0006.JPG
   PICT0006.JPG

Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 09. dubna 2006 11:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

U nás také nic, tedy přesněji nic z toho co bych rád. Včera jsem obešel dokola celé Hradiště u Černovic a z hub pouze zimní klasika: troudnatce, síťkovce, outkovky, březovníky, Choroš zimní, Ucho jidášovo. Tam kde bylo teplo je sucho, tam kde ja vlhko je zase zima a zbytky sněhu. Jinak je jaro v plném produ: srnky, zajíci, sojky, motýli, berušky, mouchy a čmeláci ... po dlouhé zimě bylo na co koukat Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 09. dubna 2006 15:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To na fotce PICT0003-1.JPG je Oranžovka vřetenovýtrusná (Byssonectria terrestris) dnes sem jich taky několik našel a taky jinak ani Ň, teda aspoň z toho co bych si v tuhle dobu už dokázal představit... Crying or Very sad
jarda

PříspěvekZaslal: ne 09. dubna 2006 20:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dík, ušetřil jsi mne velké hledání. Bylo jich docela dost, jediná tadle byla na kmínku borůvky.
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 17. dubna 2006 17:12
  Předmět: A zase nic
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už bych také rád přispěl do jiné rubriky, třeba do "koukejte co jsem našel", ale i po dnešku musím říct, že "nic" neroste. Dostal jsem tutovýho tipa ne flek na kačenky, ale na místě jsem zjistil, že je to místo tak profláknuté, že tam nemá šanci cokoliv vyrůst. Přede mnou ono místo pročesávala čtyřčlená rodinka, a za zády jsem měl chlapíka, co nenápadně smejčil v podrostu a dělal, že je na procházce. Na místo pár kilometrů od civilizace docela rušno. Tak jsem se odklidil do nedaleké rokle, kde hojně rostly alespoň různé druhy chorošů. Holt si budu muset počkat až začnou růst i jiné druhy.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 18. dubna 2006 10:56 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak já se přidám taky s trochou do mlýna-hnojiště máme plné houbiček....že by nějakého hnojníku?A jižní stráň se také chlubí houbičkama.Bohužel zatím nevlastním digifoťák,tak vám nemůžu poskytnout pěkné fotečky.Kačenky u nás taky rostou ,jen jsme tak zapadlá obec,že je tu nikdo nesbírá.....
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 18. dubna 2006 10:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

A kdeže to je???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru