Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Ryzec dubový
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikess



Založen: 08. 03. 2009
Příspěvky: 289
Bydliště: roudnice nad labem

PříspěvekZaslal: po 21. září 2009 13:05
  Předmět: Ryzec dubový
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Je jedlý po tepelné ůpravě,někde jsem slyšel,že ano.Co je na tom pravdy-prosím o radu Wink


   143.48 kB    
P9200928.JPG
   P9200928.JPG
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sley
Čestný člen


Založen: 04. 11. 2005
Příspěvky: 1594
Bydliště: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: po 21. září 2009 13:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Občas jich vrazím pár do směsi a žiju Very Happy
R. dubový není jedovatý, ale má nahořklou chuť, která ovšem tepelnou úpravou zmizí. Ale nějaká "perla kuchyně" to rozhodně není...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak



Založen: 15. 03. 2007
Příspěvky: 1890
Bydliště: Praha, Böhmen

PříspěvekZaslal: po 21. září 2009 15:03 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Rozemletý pařez s vajíčkem se asi taky dá sníst... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Houbárna - Povídání si o houbách a houbaření Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory