Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Hlasovací systém
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 27. února 2006 17:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aááále fuj! ... "do nichž nikdo nesmí mluvit" ... už jen to, že si tu o tom povídám tohle vyvrací ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: po 27. února 2006 17:32 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ale s jakým výsledkem... Question Question Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 27. února 2006 18:34 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Martine, já nevím proč mne máte za nepřítele fair-play ... jsem jeden, který je tímto fenoménem přímo posedlý... já nemohu pochopit, proč je pro tebe hlas sám sobě tak strašně moc unfér a hlas kamarádovi je fér - to že by neměli hlasovat ti co fotili to je jasné, ale když to jinak nejde, tak co. ...nechám tuhle věc stranou, ikdyž myslím, že již jsem v tvých očích hodně špatný neboť ani nevidíš ten výsledek ... vyhodnocení poběží dvojím způsobem ... jedním více méně tak jak jsem od začátku uvažoval - tj. že si prostě věříme. A druhý, který sice proběhne taky ve smyslu toho, že si věříme, ale každý bude mít tolik hlasů kolik bude fotek a navíc je budeme bodovat, což svým způsobem jakoby zvýší počet hodnotících a tím se částečně odstraní ono neobjektivní hodnocení, které se dá předpokládat, ale já v něj nevěřím. Navíc druhé hodnocení nebude tolik anonymní a tak se dobře uvidí, jak na tom kdo s vlastním hodnocením je. Myslím, že je to fajn, protože jeden hlas musím dát té fotce o které si myslím (tudíž je to můj názor a nikoli fotka), že je nejlepší. Bodovým systémem mohu za nejlepší fotku označit více fotek, takže třeba ve hlívách bych v součastnosti dal tuším jen tři čtyřky a žádnou pětku neboť perfektní tam není žádná. ... a dost ... právě mne to přestalo bavit Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru