Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: čt 16. února 2006 11:31 |
 |
|
Jardo, ono bodování jsem myslel hlavně kvůli tomu, aby byl recept tak nějak ohodnocen ... takže třeba abych si neuvařil něco, o čem se všeobecně tvrdí, že je to humus ... to se s diskuse nenajde ... ale prolátnout data a nechat si zobrazit jen ty pokrmy s více jak s čtyřmi body lze udělat velmi snadno ... Proto ty body či známky či hvězdičky či kytičky či ...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 16. února 2006 11:38 |
 |
|
Zaujal jsem stanovistko druhého konce, aby jsme se nerozpínali jak vesmír Přistupuji k tomu podobně jako k mobilnímu telefonu ... mám ten nejstarší model co "skoro nic neumí" ... ale když chci volat tak hned volá, když psát sms tak hned píše sms, když chci nastavi budík ... no problém ... rozbil se mi ... teď mám "moderní" ... každou chvílí ťukám jak pitomec a hledám v kterém koutu toho super menu se skrývá budík ... tisíckrát potvrzuji voloviny jako ... opravdu chcete zobrazené číslo vytočit? Opravdu chcete SMS odeslat a další podobné stupidity ... používám asi 5% ze všech funkcí toho telefonu ... co bych dal za svůj starej telefon, který volal a psal SMS a budil ... nic víc neuměl, ale to mi stačílo bohatě! Vše ostatní jsem dělal emailem, osobně, dopisem, kurýrem, poštou .... byl bych rád aby kuchařka splňovala přesně to co má splňovat a všechno ostaní co bude využívat pouze každý desátý a zbytek lidí to bude buď úspěšně ignorovat a nebo ji přehršel funkcí bude obtěžovat prostě neobsahovala.
PS: Nemyselete si, že bych si tu kuchařku nedovedl představit i s video ukázkou krájení mrkve ... dovedl a jistě by to bylo super ... ale ...
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: čt 16. února 2006 11:45 |
 |
|
Takže ještě jednou: stejně jako mezi rybáři najdeš ty, kteří ryby nejedí, tak i zde budou houbáři, které nějaká kuchářka nechává chladnými. Troufnu si však říct, že bude více těch, kteří houby upravují a konzumují. Takže si položme otázku: budeme-li (raději budu říkat "budete-li") mít 1.000 registrovaných uživatelů (a to není číslo z oblasti sci-fi - to je jen o rozumném přístupu) a z toho bude polovina těch, kteří houby baští (a dejme tomu z té poloviny 2/3, kteří budou využívat služeb "kuchařky") - stojí nám za to pro tyto "klienty" vyrábět nějaký komfort? (a to jsem záměrně šel na podlimitní čísla).
Argument č.2: drtivá většina webů (a zejména těch databázových) má mezi svými prostředky TISK (bez toho to je jako auto bez kol)
A už jsi mě unavil, už si jdu udělat houbové lasagna.....
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 16. února 2006 11:56 |
 |
|
Ivo, já se nechci nikoho dotknout ... ty máš názor takový a já s ním plně souhlasím ... dávám ti ve všem co píšeš za pravdu ... jen chci reprezentovat druhou stranu ... jak píšeš "trofnu si tvrdit, že ..." ... troufej si jak chceš ... já si troufnul odhadnout ty ostatní ... respektuj ten pohled ... koneckonců situace, že o tom vedeme diskusi prakticky pouze my dva mne vede k doměnce, že bude možná více těch co je nechá kucchařka chladnými Všechno něco stojí a já tvrdím, že bychom měli "utrácet" za houby a nikoli za kuchyň. Neber nic z toho jako útok na tebe !!! To rozhodně tak není !!!! Je to jen názor z druhé strany a teď jde o to najít kompromis ... sebrat to co je fakt důležité pro většinu a není to moc speciální ... tisk má i webový prohlížeč !!! Například. Email můžeš řešit posláním stránky funkcí tvého prohlížeče ... diskuse se může vést i ve fóru Přišel jsem si pokecat ... prostě ... on si to Lupo přebere a vyřeší po svém ... a já věřím, že toho bude více než navrhuji já a méně než navrhuješ ty.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: čt 16. února 2006 12:05 |
 |
|
Ha...přece jen máme něco společného....ve stejném okamžiku jako Tebe, napadlo i mě: "Jakto, že se tady přeme sami?". Původně jsem si myslel, že to bude tím, že se Tě bojej, ale asi máš pravdu Ty - bude to spíše na pokraji zájmu.
Dobrá, co jsem k tomu potřeboval říct, jsem už řekl, teď je na Vás, jak si to spácháte. Více rvát se mi nechce.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: čt 16. února 2006 13:18 |
 |
|
Upravený přehled kategorií, položek a tlačítek (str.3, time17:17):
1. masa sloučená do jedné položky
2. odstraněny "chuťovky"
3. z tlačítek odstraněná položka "Zařadit mezi oblíbené"
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 17. února 2006 13:56 |
 |
|
Móóóc pěkný obrázek.....hihi....to není snaha o zesměšnění....spíše radost nad pokrokem.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivo

|
Zaslal: pá 17. února 2006 14:02 |
 |
|
Lupo, pokus se tam zakomponovat i detaily typu "vyhledávání" apod. .....vím, že názory nejsou sjednocené, ale z něčeho zkusme vyjít (možná i to pomůže překonat některé tmářské vize)....šup a je to tu...jak říká Bob.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: pá 17. února 2006 14:53 |
 |
|
Dočmárnul jsem tam i to vyhledávání, tenhle modul ještě nemám hotový, ale takhle nějak by mohl vypadat.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: út 21. února 2006 12:51 |
 |
|
tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk tlesk
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: út 21. února 2006 13:13 |
 |
|
a ještě to má jednu funkci, pokud vím, že se někdo ve vaření vyzná jak koza v petrželi, tak jeho hlasy můžu jednoduše ignorovat a naopak hlasy mistra preferovat. Každý jak si to sám nastaví.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|