Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Kořeněná hlíva na jehle
PříspěvekZaslal: Sley, út duben 21, 2009 9:38 am  
Vhodná houba: Hlíva ústřičná
Doporučená příloha: Vařené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g klobouků hlívy ústřičné,
100 g salámu,
70 g oleje,
50 ml mléka,
2 lžíce hladké mouky,
1 vejce,
1 balení plátkového sýra,
mletý pepř, sůl
 
Postup přípravy:
Klobouky hlívy ústřičné povaříme v osolené vodě, pokrájíme na větší kousky, osolíme a okořeníme. Na jehlu navlékáme střídavě plátek hlívy, kousek sýra a kolečko salámu. Zaplněnou jehlu obalíme v těstíčku z vejce, mléka a mouky. Dozlatova na tuku osmažíme a podáváme s bramborem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol