Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Pórek s houbami
PříspěvekZaslal: Sley, pá květen 11, 2007 9:32 am  
Vhodná houba: Směs hub
Doporučená příloha: Chléb, slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g pórku,
4 lžíce oleje,
300 g čerstvých hub,
cibule,
kmín,
petrželová nať,
sůl
 
Postup přípravy:
Pórek nakrájíme asi na 5 centimetrů dlouhé kousky, osolíme, podusíme s olejem a malým množstvím vody. Zvlášť připravíme houby. Očistíme je, spaříme ve vroucí vodě asi pět minut, ocedíme a dusíme s nadrobno nakrájenou cibulí, solí a kmínem. Na talíř dáme pórek, houby a posypeme nakrájenou petrželovou natí.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol