Oprava:
Tak se mi to nějak nezdá. Lezl jsem ještě po fotkách na netu moc mi to na makovku nesedí. Sice mi ji takhle určili v mykoporadně, ale raději bych to přesunul do určovny.
To nevím, kdo to takto mohl v mykoporadně určit, ale třepenitka maková to není určitě. Přijde mi to spíš jako lysohkávka plavá...
Tak přesně tohle byl můj původní tip. Tam mne ale ujistili, že na lysohlávku to má moc světlé lupeny a že z třepenitky je výborná polévka. Je teda fakt, že jsem tam přinesl dvě plodnice - jednu mladou, s ještě svinutým kloboukem a druhou už trochu "obnošenou" a její prstenec z ní nejspíš při manipulaci upadl (šlo to tam z ruky do ruky a houby dostaly na frak už cestou autem). Já si nemyslím, že by tam nedokázali rozlišit třepenitku od lysohlávky, spíš to byla jen blbá souhra blbejch okolností a možná jsem to tam i sám blbě odprezentoval...
Každopádně prosím administrátory o přesun do Určovny.
Doplním tam pak detaily a další fotky.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory