Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Variace
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flassch

PříspěvekZaslal: pá 28. dubna 2006 15:17
  Předmět: Variace
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Variace hub. Původně jsem chtěl tohle téma nazvat jinak, ale nebyl jsem si jistý jestli se ve škole za toto slovo trestá. Často nacházím (převážně choroše) s netypickým tvarem, barvou apod. Proto by bylo dobré, zastavit se nad tímto tématem (pochopitelně sem patří i oblíbené subkategorie Photoshopové Laughing ).

120.15 kB    
anýzovník vonný
anýzovník vonný.jpg
   anýzovník vonný.jpg

108.03 kB    
troudnatec pásovaný
troudnatec pásovaný.jpg
   troudnatec pásovaný.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. dubna 2006 15:26 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nějak mi uniká co vlastně myslíš Sad ... pokud jde o photoshop fungi tak ty jedině do fóra Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
flassch

PříspěvekZaslal: pá 28. dubna 2006 15:31 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Myslím tím například nádhernou modrou kržatku
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 28. dubna 2006 15:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tož to nemá s houbami "nic" společného a patří to do stejného fóra jako kržatka bělostná var. photoshop ... přesunu to ok?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru