Zaslal: čt 10. listopadu 2005 12:07 Předmět: Jaká byla letošní sezóna 2005?
Jaký je náš názor ??? Aby jste mohli hlasovat musíte být přilášeni 8) Jelikož se to zatím moc neví tak jen uvádím, že pokud nejste přihlášeni, tak nevidíte ani fotky
Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 6 Bydliště: Praha - Česká Kanada
Zaslal: čt 10. listopadu 2005 19:09 Předmět: sezona
Nejvíc jsem se těšil na podzim miluji barevnej les ale i košík a ono se to ňák pokazilo díky suchu. Letos bylo hafo hřibů ty nemusím v takovém množství a křemílků a ty můžu po tunách. V ČK našel můj bratránek flek na křemenáče asi jako fotbalový hřiště. Tolik březáků jsem eště neviděl asi 2000 ks za jednu návštěvu fakt nekecal viděl sem to na foto až budu mít zašlu jestli se to zvládnu. Zatím tady kecám abych se to naučil tak mi promiňte. Bobe jeví se to tu výborně je tu asi spousta možností jenom se je naučit. Kdo není na netu imrvére bude mít asi problém a to je můj případ. čau _________________ Kořen
No jen povídej povídej a zkoušej zkoušej ... já jsem možnostmi diskuse nadšen !!! A to si představ, že je to zadarmo! Jinak k houbám - jsem ten co se letos dostal do lesa vždy až po té vlně. No, nedařilo se mi jako houbaři, ale pár pěkných mykologických zážitků jsem přeci jen nefotil. Nejvíc potěšil nedávný nález ucháče čepcovitého http://www.damyko.info/AtlasA/UchacCepcovity/UchacCepcovity.htm a taky další vzácné houbičky, které přes zimu nacpu sem.
Přikláním se k tomu, že byla velmi dobrá, v životě jsem nenašla tolik kovářů nebo kozáků habrových. Ale na střední Moravě se projevilo hrozné sucho (je pořád) a lužní les mě letos dost zklamal, hlavně do počtu druhů. Před několika lety (už si nepamatuji přesně) jsem v lese tiše žasla a jen koukala, co to všechno roste a jaké parádní exempláře. Vzhledem k tomu, že jsem si teď pořídila nový dokonalý atlas dle rady zdejších odborníků, doufám, že si ho příští rok pořádně užiju.
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory