Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Anketa na domovské stránce
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Šťavnatka

PříspěvekZaslal: so 27. května 2006 13:39
  Předmět: Anketa na domovské stránce
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj lidi. Mně teda moc nevyhovuje ta anketa, co je na titulní stránce, je tam málo možností a já nevěděla, kterou mám zvolit. Nakonec jsem zvolila Houbař vášnivý...ale jsem spíš Houbařka vášnivá - a s houbama to zas nemá až tolik společnýho Wink , hihi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Šaman

PříspěvekZaslal: so 27. května 2006 19:57
  Předmět: Re: Anketa na domovské stránce

Pro mě tam chybí kolonka "Houbař - kulinář"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
flassch

PříspěvekZaslal: ne 28. května 2006 18:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Forum jako takové je věc sloužící k diskuzi. To jestli někdo je nebo není profesionálním mykologem je věc názoru a pokud s nějakým názorem nesouhlasím, nemusí to znamenat to, že se tady budeme vzájemně napadat a urážet. Crying or Very sad

Jak už název tohoto webu napovídá, jedná se o fórum amaterských mykologů, nikoliv profesionálů. Naopak je tu několik lidí u kterých si dovolím tvrdit, že jsou na dobré cestě stát se profesionálním mykologem. Pokud máš tedy pocit, že někteří jsou uvedeni neprávem, nebo někteří nejsou uvedeni vůbec, můžeme diskutovat a diskutovat a diskutovat!

Myslím si, že korektně vedená diskuze je ku prospěchu věci a toto fórum je založeno hlavně na slušnosti. To znamená, že se zde nepoužívají vulgarismy a jiné výrazy. Obecně to lze řící Bobovo názvoslovím: Nepoužívají se zde výrazy, za které se na základní škole trestá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
umelec

PříspěvekZaslal: ne 28. května 2006 19:00
  Předmět: Re:

Správně jen jim tu zvedni mandle ať viděj PRAŽANDU a ještě k tomu ze Žižkova Laughing správnej profik se musí aspoň jednou přiotrávit jinak neni profik jo a s těma houbama já to mám zase obráceně rád bych je sežral ale jsem línej na ně chodit Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kraken
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 29. května 2006 9:39 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Koukám, že jsem o něco přišel! Very Happy Very Happy Very Happy
flassch

PříspěvekZaslal: po 29. května 2006 9:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ani ne. Učíme se debatovat slušně Laughing
Sley
Čestný člen

PříspěvekZaslal: po 29. května 2006 9:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

po 29. května 2006 9:39 Kraken napsal:
Koukám, že jsem o něco přišel! Very Happy Very Happy Very Happy

Já taky... Sad
Pantáta
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 07. června 2006 20:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mám nápad na novou anketu na domovskou stránku.

Otázka: "Sušíte i lupenaté houby?"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 07. června 2006 21:05 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Mr. Green
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 08. června 2006 8:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Laughing Laughing Laughing Hele a co takhle vymyslet nějakou originální ... na tuhle anketu má copyright nahouby Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Potlach - Diskuse jen tak aneb přišel jsem si pokecat Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru