Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Soutěž podzimu na zimu vyhlášena
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: čt 22. ledna 2009 20:11
  Předmět: Zpráva pro výherce!
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

O své ceny se přihlaste na emailu radim.dvorak@admins.cz nebo na ICQ 89345814. Uveďte i, zda chcete flashdisk nebo kartu a jakého formátu, viz druhý příspěvek u tohoto tématu z 15.9.2008.

logo_admins-R.gif
logo_admins-R.gif
   2.29 kB  
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cori

PříspěvekZaslal: čt 22. ledna 2009 21:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bobe, poděkování patří spíše Tobě, že jsi celou soutěž připravil. Já jsem Ti maximálně ušetřil pár úderů do klávesnice. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Yohaness

PříspěvekZaslal: ne 25. ledna 2009 20:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

út 20. ledna 2009 12:03 Kraken napsal:

A ještě něco, nevím ke komu si mám přiřadit jméno Jan S. Nebo je to tajné?

Jan S. = Yohaness. Byl jsem teď týden na horách, bez možnosti internetu, tak reaguji až nyní. Druhé místo je krásné, děkuji všem i Bobovi. Wink
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 25. ledna 2009 22:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Také bych chtěl všem poděkovat. Když jsem si přečetl vaše povídky, chvilku jsem si říkal, že jsem sem s těmi "jeleny" ani neměl lézt a o to více mě těší, že se líbili. V čapce od Boba se mě lidé v lese už nebudou bát, jako v mém starém odrbaném klobouku a na sadu pohledů od Yohanesse se už také těším. Jelikož jsem také "ajťák" jako Vlkodlak, mám k podobným užitečným věcičkám, které vložil do soutěže, velice snadný přístup. Přesněji řečeno jich mám už pár v šuplíku, takže by nebylo užitečné brát další kousek do sbírky a raději flashdisk, nebo paměťovou kartu přenechám dalšímu v pořadí.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 9:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Všem díky za povzbuzení do dalšího ročníku. Cen jako jsou flasky a pameťové karty se vzdávám neb jich mám pro své potřeby tak akorát.

Jak jsem psal, všechny články byly super a hodnocení tomu jasně napovídá - od třetího místa dolu jsou rozdíly vskutku malé. Já jsem se z pro podjatost z hodnocení vyloučil ... fakt nevím, jak bych se s tím vypořádal ... ale když tady Lupo znovu zmínil jeleny ... asi bych dal článek na místo první neb jsem se u něj opravdu velmi upřímně zasmál, když jsi představím jak tam chrochtáš lesem Laughing Laughing Laughing námný !!! Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 9:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aktualizoval jsem výsledkovou listinu i excel soubor ... pořadí se nemění.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Yohaness

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 10:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Kdo si hodlá vyzvednout výhru v podobě avizovaných plakátů a pohledů může mne kontaktovat na mailu produkce@quatrodesign.cz. Zároveň vězte, že se samozřejmě vzdávám těchto "svých" cen ve prospěch dalšího v pořadí. Ostatní ceny ale beru! V čepici budu v lese náramný frajer. Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 11:10 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To by znamenalo, že by se nějaké plakátky mohly posunout ke mne ... projevuji předběžný zájem! Laughing Vyzdobím si to buď doma nebo v práci Smile
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 19:24 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pouhým posunutím cen by Bobe plakáty skončily u mne Wink , ale nechám si raději pohledy, takže zatím to vypadá asi takto, pokud se nepletu

Katka
čepici, flashdisk/kartu, plakáty+pohledy
Yohaness
čepici, flashdisk/kartu
Lupo
čepici, pohledy
Bob
plakáty
Dana
flashdisk/kartu
Kateřina Jakšová

PříspěvekZaslal: po 26. ledna 2009 21:55 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji nejen Bobovi, ale i všem, kdo se do soutěže zapojili jako víc než zdatní soupeři! A samozřejmě i těm, kdo přispěli cenami. Ráda si převezmu flashku a plakáty s pohledy (osvěty není nikdy dost, přiznám, že poslouží výborně ve škole). Protože ale vlastně nepamatuji, kdy jsem měla naposledy na hlavě nějakou pokrývku vyjma kapuce, přenechám damykáckou kšiltovku s omluvou těm, kdo ji věnovali, někomu, kdo ji skutečně využije k jejímu účelu.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 27. ledna 2009 11:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo, já to myslel, tak, že pokud to ke mne dojde, tak to beru ...

Aktuální stav:

1. Katka
flashdisk/kartu ...bere
plakáty+pohledy ... bere
čepici ... posouvá
... Katka je "vyřešena" ceny se mohou předat.

2. Yohaness
čepici 1 ... bere
čepici 2 ... ???
flashdisk/kartu ... bere
plakáty ... posouvá

3. Lupo
čepici ... bere
pohledy ... bere
plakáty ... ???
flashdisk/kartu ... posouvá

4. Bob

5. Dana
flashdisk/kartu ... ???
Yohaness

PříspěvekZaslal: út 27. ledna 2009 15:08 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Na co by mi byly dvě čepice? Posouvám. Wink
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 27. ledna 2009 16:56 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aktuální stav:

1. Katka
flashdisk/kartu ...bere
plakáty+pohledy ... bere
čepici ... posouvá
... Katka je "vyřešena" ceny se mohou předat.

2. Yohaness
čepici 1 ... bere
čepici 2 ... posouvá
flashdisk/kartu ... bere
plakáty ... posouvá
... Yohaness je "vyřešen" ceny se mohou předat.

3. Lupo
čepici 1 ... bere
čepici 2 ... ???
pohledy ... bere
plakáty ... ???

4. Bob

5. Dana
flashdisk/kartu ... ???
Dana Věrčáková

PříspěvekZaslal: út 27. ledna 2009 21:46
  Předmět: výhra
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Děkuji Bobe, kartu si vezmu ráda. Umístění mě potěšilo, posouvat nic nemusím, šestá jsem koneckonců taky. Sice mě nejvíc lákala ta kšiltovka, ale na tu se budu muset příště víc snažit. Embarassed
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 27. ledna 2009 23:09 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Druhou čapku posouvám a stejně tak i plakáty, opravdu raději něco menšího, pohledy se dají nenápadněji propašovat mezi interiérové doplňky Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Nástěnka - Výstavy, přednášky, knihy, odkazy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru