Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Nová kuchařka
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:40 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

knedlíky plněné houbami, noky s houbami - to je to moučné?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:41 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ještě jeden dotaz: diskuse pod receptem, mám jí udělat se všemi možnostmi včetně příloh, nebo jen ve zjednodušené textové podobě?

Lupo, já se přiznám, že mi by se tam fotečky líbily. Ono to zase až tak server zatěžovat nebude, neb většinou každý to jídlo dřív sežere než si uvědomí, že by to měl vyfotit.....na druhé straně to příjemně zpestřuje.
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:43 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo: Pokud jde o mne ... pouze text ... knedlík všichni poznáme Smile

Ivo: To udělat můžem, ale je to vhodné až ve chvíli, kdy tu něco hodoneme, pak to vyvěsíme, ke schválení ... ikdyž každý vidí co tvoříme a pokud má nějaká doporučení tak se přidá ... takže mlčení = souhlas Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:46 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ivo, fotku dvě tři k receptu samosebou ano, ale aby jsme si pak ukazovali jak pěkný máme bramboráky ... no já nevim ... ber to tak, že tohle je hlavně web o houbách ... a proto bych raději ušetřil Lupovi práci ... koneckonců on má v téhle věci právo veta, která já plně respektuji a podporuji a schavaluji. K jídlu fotky ano jinak ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Aha, takže návrh o zařazení těch položek do "Oznámení" beru zpět. Právě jsem zjistil, že se mohu vrátit k mému příspěvku a upravit jej - sqělé

"Zařadit do oblíbených" je něco, čím asi naštvu Lupa - mám představu, že každý registrovaný člen bude mít možnost si takto označit vybrané recepty a ty se mu budou udržovat v jakési "pseudosoukromé" databázi. Měl by tím něco jakoby vlastní seznam receptů (nemusel by si to nikde přepisovat, tisknout či něco podobného)
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bob napsal:
Ivo, fotku dvě tři k receptu samosebou ano, ale aby jsme si pak ukazovali jak pěkný máme bramboráky ... no já nevim ... ber to tak, že tohle je hlavně web o houbách ... a proto bych raději ušetřil Lupovi práci ... koneckonců on má v téhle věci právo veta, která já plně respektuji a podporuji a schavaluji. K jídlu fotky ano jinak ne.

Samozřejmě chápu - jen poznámka: práce to bude jen jednou, efekt však trvalý (a věřte mi, těch šílenců, kteří fotí jídlo zase není až tak moc (zde mi namítnete "tak proč to pak dělat"), ale opravdu to diskuzi příjemně zpestří). Neumím odhadnout, jaké kvantum práce s tím bude, ale snad to bude k přežití.....
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:53 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

ještě k osvětlení, chtěl bych tím udržet diskusi pod recepty v kompaktním tvaru, přehlednou. Prioritu zde má recept, tak mu ani nechci vytvářet příliš velkou protiváhu diskusí. Důležité připomínky se stejně vyfotit nedají.
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:54 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pokusme se ještě dohodnout na položkách onoho kuchyňského menu, ať to mohu přidat do seznamu schválených položek.....já vím, prohráváme s Němci, ale třeba v přestávce, což?
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ivo napsal:
každý registrovaný člen bude mít možnost si takto označit vybrané recepty

No tě pic, tak na tohle už phpBB nestačí, ale není to špatný nápad, až to jednou budem předělávat do aplikací šitých na míru, tak to možná použijem.
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 17:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo, lidé jsou dost ukecaní (dyť to vidíš na nás) - ona možnost diskutovat přitahuje lidi. Jsem si vědom, že to není kuchařský server, ale věř mi, že ta možnost pokecat si o tom žrádle, ujasnit si některé detaily, na které se v receptu zapomnělo, ta je klienty vítaná...
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 18:00 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo napsal:
No tě pic, tak na tohle už phpBB nestačí, ale není to špatný nápad, až to jednou budem předělávat do aplikací šitých na míru, tak to možná použijem.

Tak to se omlouvám......nemám potřebné povědomí kam až sahají možnosti phpBB, sorry......
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 18:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

....ááá nebo: stejně uvažuji o generování dvou velikostí náhledů. Jedna velikost pro recept a druhá mnohem menší pro seznam receptů. Ta malá velikost by se dala použít do diskuse. Takže Lupo se nažral a obrázky v diskusi zůstaly celé (zmenšené) Smile
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 18:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo napsal:
....ááá nebo: stejně uvažuji o generování dvou velikostí náhledů. Jedna velikost pro recept a druhá mnohem menší pro seznam receptů. Ta malá velikost by se dala použít do diskuse. Takže Lupo se nažral a obrázky v diskusi zůstaly celé (zmenšené) Smile

Lupo, z toho jsem jelena. Mi se líbí model, kdy jako první je recept, pod nim pasáž, v které se dá psát komentář k receptu (tento komentář se bude frontit pod recept a masku pro komentáře bude odsouvat (čili maska pro komentáře bude vždy jako poslední)). Součastí receptu budou tlačítka pro tisk a mailování receptu (mám na mysli to, že budou "bydlet" mezi receptem a komentáři (ale to není podmínka, mohou být kdekoliv)). Jen ještě nemám jasno v tom, kde umístit segment pro vyhledávání. A vůbec, o vyhledávání bychom měli ještě pokecat....nabyl jsem dojmu, že Bob to vidí ne právě růžově.
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 18:25 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo, až teď jsem si uvědomil, že je zbytečné neustále vláčet pod komentáři masku pro komentáře - ona se asi bude volat tlačítkem, viď?
Ivo

PříspěvekZaslal: st 15. února 2006 20:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Pánové (a dámy), ještě se vrátím k těm kategoriím. Opravdu trváte na rozdělení předkrmů na teplé a studené? Plno pokrmů se dá jíst tak i tak.

A dotaz č.2: ono rozdělení masa je nutné? Pokud ano, tak nám tam chybí zvěřina, skopové, ryby a směsi...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru