Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Návrh: přednastavitelná filtrace vybraných uživatelů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 0:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jinak, mimo tuto při ještě k té funkci. Pokud nezávadný přispěvatel bude v diskusi kterou jsem začal, reagovat na mě i na závadného přispěvatele stejně budu muset číst i " závadného " přispěvatele abych zůstal " v obraze ". Pak u mě návrh postrádá smysl. Jedinou výhodu spatřuji v tom, že pokud napíše jen nežádoucí přispěvatel, nezobrazí se mi jako nový nepřečtený příspěvek. Na druhou stranu pochybuju, že se tu najde někdo, kdo by si byť kritický nebo pomlouvačný příspěvek na sebe nepřečetl, nereagoval nebo se nebránil. Ale původní dotaz nebyl směřován na mě, ber to pls jen jako můj postřeh. Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DavidusCZ

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 1:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nu, jak jsem psal nazačátku. Přes nepochopení, omluvu že jsem nepochopil, byl jsem navlečen do hávu Damyka Smile. Také jednání. Ono napsat, ano, pochopil jsi to špatně, myslel jsem to jinak by asi stálo moc sil. Napsal jsem to SNAD jasně je jednodušší...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 1:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Závadného přispěvatele nebudeš muset číst, protože jeho příspěvek nebude úplně dole. Bude záležet na tobě, jestli se směrem výš podíváš... Jinak: Malá výhoda by byla právě v tom, že demagogie či jiný zavrženíhodný projev závadného přispěvatele by případně byl již rozmělněn přispěvatelem nezávadným, takže by ses na to mohl vykašlat a už vůbec nereagovat, protože tvé myšlenky by tam třeba už byly. Znovu připomínám - cestička je to jen malá, žádný všelék.
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 1:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá října 14, 2011 12:01 am DavidusCZ napsal:
Ono napsat, ano, pochopil jsi to špatně, myslel jsem to jinak by asi stálo moc sil.

Háv Damyka.

DavidusCZ

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 1:07 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Nereagovat a nechat rozmělnit projev závadného přispěvatele přispěvatelem nezávadným můžu přeci i teď. Nějak v tom pořád postrádám smysl. Radši se už neptám a zůstanu neználkem Wink Dobrou noc Smile.
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 1:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá října 14, 2011 12:07 am DavidusCZ napsal:
Nereagovat a nechat rozmělnit projev závadného přispěvatele přispěvatelem nezávadným můžu přeci i teď.

Ano, jde o pouze o to, aby se ti příspěvek závadného přispěvatele nenabídl. Nehledej v tom nic jiného. Protože nic jiného v tom není.

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 8:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Řešením, dle stavu hlasování, pravděpodobně bude, že "demagogie či jiný zavrženíhodný projev" bude odstraněn, a tím zmizí pravděpobně i potřeba extra funkce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Vlkodlak

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 12:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá 14. října 2011 7:21 Bob napsal:
Řešením, dle stavu hlasování, pravděpodobně bude, že "demagogie či jiný zavrženíhodný projev" bude odstraněn, a tím zmizí pravděpobně i potřeba extra funkce.

To by se musela smazat tak třetina tvých příspěvků...

Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 14. října 2011 12:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Vyhledej takový příspěvek ty (pokud je tvůj odhad, tj. třetina mých příspěvků, správný tak nebude moc práce takový najít) či kdokoli jiný, dejte sem na něj URL a hnedle se o něj postarám(e).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Martin Kříž

PříspěvekZaslal: so 15. října 2011 0:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá října 14, 2011 7:21 am Bob napsal:
Řešením, dle stavu hlasování, pravděpodobně bude, že "demagogie či jiný zavrženíhodný projev" bude odstraněn ...

Kým?

Bude odstraněn Bobem, který zde prohlásil, že definitivně a s konečnou platností nebude do běhu webu zasahovat a který je dosud jediným původcem oné zavrženíhodné demagogie?

A co ten můj příspěvek o překupnictví? Proč neuděláš ten rozbor pro všechny uživatele, aby věděli, co zde nemají psát?

hanýžka

PříspěvekZaslal: so 15. října 2011 19:06 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

pá 14. října 2011 23:20 Martin Kříž napsal:
Řešením, dle stavu hlasování, pravděpodobně bude, že "demagogie či jiný zavrženíhodný projev" bude odstraněn ...

Kým?

Bude odstraněn Bobem, který zde prohlásil, že definitivně a s konečnou platností nebude do běhu webu zasahovat a který je dosud jediným původcem oné zavrženíhodné demagogie?

A co ten můj příspěvek o překupnictví? Proč neuděláš ten rozbor pro všechny uživatele, aby věděli, co zde nemají psát?

Nebylo by jednodušší, aby se každý zamyslel nad svými příspěvky, než je vloží? Že by každý použil sebekritiku, zeptal se sám sebe "Cui bono?" a snažil se psát jen o houbách (a osobní spory řešil osobně s dotyčným). Věřím, že kdyby se pár obecných pravidel vyhlásilo, každý si dá pozor. Případně bude párkrát upozorněn druhými, až se to nakonec naučí. Nikdo nechce být za nechápavého blba, ne? Laughing A kdo chce jen prudit, ten si způsob vždy najde - sám sebe potrestá tím, že je u druhých za hlupáka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 15. října 2011 20:59 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Hanýžko, asi máš pravdu. Myslel jsem, a mnozí souhlasí, že pravidla jsou jasná a byla mnohokrát diskutována. Nicméně, třeba já plavu přinejmenším v pravopisu Sad Ale makám na tom! Wink No, ale plavu-li já v pravopisu, lze připustit, že může někdo jiný plavat třeba v mravech.

Tož případným zájemcům o doučování slušným mravům mohu doporučit jako studijní materiál školní řád libovolné základní školy, například ZŠ Hanspalka. Též by bylo možná vhodné, aby si někteří připoměli, že při registraci na DAMyko souhlasili, že jim mohou být příspěvky mazány, upraveny, přesunuty ...

Snad to pomůže Wink
Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: so 15. října 2011 23:01 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so října 15, 2011 18:06 hanýžka napsal:
pá 14. října 2011 23:20 Martin Kříž napsal:

Kým?

Nebylo by jednodušší, aby se každý zamyslel nad svými příspěvky, než je vloží? Že by každý použil sebekritiku, zeptal se sám sebe "Cui bono?" a snažil se psát jen o houbách (a osobní spory řešil osobně s dotyčným). Věřím, že kdyby se pár obecných pravidel vyhlásilo, každý si dá pozor. Případně bude párkrát upozorněn druhými, až se to nakonec naučí. Nikdo nechce být za nechápavého blba, ne? Laughing A kdo chce jen prudit, ten si způsob vždy najde - sám sebe potrestá tím, že je u druhých za hlupáka.

Není co dodat.

Vlkodlak

PříspěvekZaslal: so 15. října 2011 23:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

so 15. října 2011 19:59 Bob napsal:
Hanýžko, asi máš pravdu. Myslel jsem, a mnozí souhlasí, že pravidla jsou jasná a byla mnohokrát diskutována. Nicméně, třeba já plavu přinejmenším v pravopisu Sad Ale makám na tom! Wink No, ale plavu-li já v pravopisu, lze připustit, že může někdo jiný plavat třeba v mravech.

Tož případným zájemcům o doučování slušným mravům mohu doporučit jako studijní materiál školní řád libovolné základní školy, například ZŠ Hanspalka. Též by bylo možná vhodné, aby si někteří připoměli, že při registraci na DAMyko souhlasili, že jim mohou být příspěvky mazány, upraveny, přesunuty ...

Snad to pomůže Wink

Děkuji, nejsem pedofil. Nevím, co máš pořád s tou školou. Navíc špatně opsanou.

Pravidla by měla viset na dobře přístupném místě webu a ne jen být odkliknuta při registraci. Mimochodem, to, co jsem odklikával, bylo dost podivně formulované, ale tak už to v podobných případech bývá. Rovněž jakékoliv úpravy pravidel by měly být jasně vyznačeny a datovány - pokud se někdo registroval před úpravou, souhlasil s jinou verzí.

Jirka Kohl
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne 16. října 2011 1:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Asi sem divnej ale mě to tak složitý nepříjde. Nevim kolikrát (i když možná že vím...) tady budem muset opakovat, že o houbách se dá mluvit slušně, bez toho aby kdokoliv kohokoliv bezdůvodně napadal, jestli má někdo s někým spor ať si ho vyřídí soukromě. Stejně tak nebudu nadávat když tady M. Mikšík nabídne knihu, a někomu se nezdá cena - tak ať si ji koupí jinde, ano kdysi tu nabízel knihu kterou jsem chtěl, ale částka se mi nezdála tak jsem mu napsal že bych měl zájem za tu a tu cenu, mezitím ji prodal za cenu něco mezi tím.....moje smůla...ale nebudu tu kvůli tomu dělat nějaký rozbroje, myslet si člověk může co chce, ale nemusí s tím otravovat několik dalších lidí který to třeba vůbec nezajímá.
A co se týče některých příspěvkú...?
Když nově příchozímu člověku který chce určit houbu Vlkodlak napíše jako reakci na příspěvek : "to sou zase fotky to mě vyliž..." mě nepříjde "normální" , nevim jestli by podobný komentář použil na stránkách který teď spravuje.
Mohlo by se napsat :" z těch fotek nejde moc poznat zkus udělat lepší"
A co se týče MK a jeho věčný nespokojenosti se vším? Na to je jednoduchá odpověď. Před pár měsíci nebo i týdny bych napsal, že by mě bylo líto aby tady nebyl - teď už ne.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru