Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Copyright - vlastnická práva
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tost

PříspěvekZaslal: út 15. dubna 2008 19:52
  Předmět: O CO GOO
Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Ahoj myslel jsem že to tady všichni dělají ze záliby a neřeší takové věci.Nechcete to vyřešit tak , že pokud někdo opravdu vyfotí unicum a chce to dál zpeněžit , ale přesto se zde chce pochlubit či pomoci tak přílohu bude možné dát do režímu že nepůjde zkopírovat, případne se tam objeví takový ,,vodotisk" aby to nešlo obyčejně zkopčit a bylo jasné že jde o porušení autor. práv,.Jinak ať si každý přetáhne co chce.Proto to sem většina houbařů dává no ne?
Jinak jste borci že se staráte o takhle dobrý web. Very Happy Very Happy Very Happy

Je škoda že houbaři v Čechách spolu víc nekomunikují a jsou nějaké zbytečné třenice či nedorozumění mezi různými spolky.
Ach jo zase to čecháčkovství. Confused
Přesto jsem rád a hrdý že jsem taky ČECH.
Tost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 10:20 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

I takové věci se musí řešit. Právě na podporu dobrovolné publikace je potřeba mít jasně deklarováno, že publikací díla se autorská práva nijak nemění a stále zůstávají autorovi. Vypadá to jako samozřejmost, ale ve skutečnosti mnohé weby tato práva různým způsobem omezují, někdy dokonce ve prospěch vlastníka stránek.

Co se týká technického zabezpečení, je zcela zbytečné nějak blokovat ukládání, nebo stahování. Vždy lze najít způsob jak to obejít. Vodoznak, nebo logo či jiná identifikace by už zase byla zasahováním do díla. Je jen na autorovi, zda svoji fotografii něčím takovým opatří. Já sám to používám a nedovedu si ani představit, že by výběr vhodné barvy a umístění prováděl automat.

... a díky za pochvalu Very Happy
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 17:48 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo jo Confused je to složité když lidi vymýšlejí stále nějaké pišišvárničky tak ať se právníci mají dobře.Sice je z toho časem takový ,,CHochološkov" ,že se v tom nikdo nevyzná , ale snad pak zase dostanem rozum a přijde se na to že míň je někdy víc. Twisted Evil
Jedno je jisté když nejde o život ta jde o ...Jenže na to spousta lidí přijde pozdě a někdo taky nikdy.
No každopádně smekám ,že se o to tak dobře staráte . Smile
Já tu papírovinu vůbec nesnáším.Tost
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru