Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Má to takhle fungovat?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Horst

PříspěvekZaslal: čt 14. prosince 2006 18:37 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Už se mi asi pětkrát stalo, když jsem kliknul na (zaslat odpověď) ukázalo se ''Nebyl zadán typ odeslání'', teď zrovna ne ale před chvílí zweimal. Nestalo se to taky někomu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 15. prosince 2006 0:02 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tuhle chybu hlásí fórum, nebo je to hlášení prohlížeče ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Horst

PříspěvekZaslal: pá 15. prosince 2006 10:51 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Lupo hlásí to forum, je to v malým zakulaceným rámečku, ale ted v rabotě to de ok.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá 15. prosince 2006 22:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Co tuto chybu může způsobit už vím, typ odeslání je v parametru mode

http://www.damyko.info/ForumA/posting.php?mode=reply&t=2025

spíš mi nejde do hlavy proč ti to parametr mode nebere, máš ho v adresním řádku zobrazen ?
Kobera Václav

PříspěvekZaslal: út 01. dubna 2008 16:57 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Dnes je sice apríl, přišlo mi oznámení, že mám doručenou zprávu od R. Doležala ( pravděpodobně Re 1.4.08 v 8.33), ale nic jsem nenašel (vstupoval jsem z e-mailu a jestli jsem to stačil vymazat dřív než přečíst, tak nevím jak). Nebo je to upozornění, že zpáva byla doručena???
A také jsem zjistil, že zpráva pro Damíka z 5.11.07 v 17.15 nebyla doručena ( dnes je to už jedno).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: út 01. dubna 2008 21:21 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tato situace může nastat, když si to odesilatel rozmyslí a svojí odeslanou zprávu smaže. To může udělat do té doby, než si adresát zprávu otevře.

Jak dlouho bude čekat zpráva na doručení záleží jen na adresátovi. Může mít vypnuté informační okno i e-mailové upozornění, ale v horní liště by to mělo být zbrazeno vždy jako číslice za odkazem "Pošťák"
Radek Doležal
Čestný člen

PříspěvekZaslal: st 02. dubna 2008 8:17 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Jo, jo, to jsem asi zavinil já. Postup byl následující: přihlášení, napsání zprávy, přečtení nepřečteného, pak následoval úklid (smazání, akce čistý stůl), odhlášení. O možnosti smazání nedoručené zprávy jsem poučen a dám si na to pozor.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru