Obsah fóra DAMyko
Domov Amatérských Mykologů
Sponzorování těchto stránek
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaký návrh Tě nejvíce zaujal, co by sis případně objednal/a?
kalendář
18%
 18%  [ 3 ]
hrníček
31%
 31%  [ 5 ]
tričko
43%
 43%  [ 7 ]
nic z uvedeného, něco jiného ano
0%
 0%  [ 0 ]
nic
6%
 6%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 16

Autor Zpráva
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 14:11 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Určitě dobrý nápad,
drobný na provoz tohodle superwebu by se určitě hodily.Už jen kvůli tomu ČMS ať vidí ,,dědci", že to jde i bez ouředních keců ( stanovy, členství, schůze).Web je podle mě lepší ta chvilka se doma najde a pokoukáme, napíšeme a od běžných starostí odpočineme.NO NE?
A co je nejdůležitější zvídaví lidé stárnou pomaleji. Twisted Evil
Tost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 14:13 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Sakraaaa Crying or Very sad nejde Hlasovat tak to prosím prodlužte.Dík
Tost
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 16:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To víš, diskusní bouře proběhla před dvěmi lety Smile Nicméně, stále mají jistě mnozí nějakou tu potřebu ... kdyby se toho někdo ujal ... šel bych do tašky i do hrníčků i do trička, ale kdo to zařídí?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
tost

PříspěvekZaslal: st 16. dubna 2008 17:58 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No já to nebudu ,tedy zatím mám fůru jiných starostí,ale když by to pomohlo aby nabyl ohrožen tehle Webík tak si myslím ,že by jsem někoho spolehlivého a šikovného měl.
Tak pokud by byl zájem a bylo by jasno kolik čeho a za kolik TÍM JE MYŠLENO ZISK PRO WEB - ne aby si zase někdo....Tak by to šlo zařídit.
Stejně si myslím že časem na to dojde a nebylo by to špatné i třeba jako ocenění pro šikovné lidičky co se starají a jistě by je to potěšilo NO NE? Very Happy
Tost
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. dubna 2008 9:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Myslel jsem udělat to neziskově Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
tost

PříspěvekZaslal: čt 17. dubna 2008 15:04 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

No jasně Razz .Myslel jsem to tak že co to vydělá zůstane pro provoz webu na platby,nebo pokud je několik dotovatelů tak jim to dát jako poděkování.Stejně tak třeba lidem co se o tak výborný web starají, dělají atlas a tak Wink Wink
Vždyť by je to potěšilo a ostatní by z toho třeba měli taky dobrý pocit ,že pomáhají a mohou se spolehnou ,že když je problém s houbyčkama nebo i něčím jiným(v oboru potřebném) tak je kam se obrátit přes internet hezky v klidu domova,kdykoliv a tak. Laughing
Tost
Bob
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt 17. dubna 2008 17:33 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Very Happy Wink
netopyr

PříspěvekZaslal: pá 18. dubna 2008 11:22 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Již několik let navštěvuji obdobné fórum, ale s jiným obsahem, kde je zavedená praxe sponzorství. Snad každému je jasné, že provozování takovýhle stránek něco stojí a někdo to musí zaplatit. Pokud majitel - admin není milionář, tak to musí platit z vlastních příjmů. Na vzpomínaném fóru to řeší tak, že každý kdo chce jednou za rok pošle finanční příspěvek podle svého uvážení a možností, někdo 50, někdo 500 Kč. Pokud nemá nepošle, ale nikdo mu nic nevyčítá, je to o dobrovolnosti a možnostech každého jednotlivce. Rozhodně se nejedná o výdělečnou činnost ! Já sám na těchto stránkách příliš nepřispívám, ale moc rád sem chodím a používám tyto stránky pro poučení, nebo když se potřebuju z práce přenést na chvíli do jiného světa, takže by mi vůbec nečinilo problém jednou za rok poslat finanční příspěvek. Dmnívám se, že by podobné sponzorství i tady stálo za úvahu, protože tyhle stránky jsou ošklivým slovem řečeno SUPER.
tost

PříspěvekZaslal: pá 18. dubna 2008 21:47 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Bezva řešení bez námahy. Very Happy
Ale na druhou stranu tryčko na houby by se taky šiklo možná by to byla legrace potkat v lese kolegu .A možná by vznikla mnohá zajímavá debata nebo v případě kolegině.. Very Happy
Tost
PS: Pokud se žena uzdraví tak chodila se mno takže já nic Embarassed Crying or Very sad
Šaman

PříspěvekZaslal: so 19. dubna 2008 1:27 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Já bych to sponzorování moc nekomplikoval. Dejte sem číslo účtu a uvidíte, že se penízky pohrnou. Sponzorům, kteří by uvedli adresu, by pak stačilo posílat např. exkluzivní dárcovské samolepky (jsou levné).
Třeba na autě by se to vyjímalo (pár příkladů):
- Jezdím na DAMyko!
- DAMyko je můj domov.
- Všichni jsme DAMyko
- DAMyko! A ty?

A když něco vyrábět, jsem pro trička. To se pak budem hledat v lese my navzájem, místo hub. Potom ve fóru budou hlášky typu: "Našel jsem dva Damykáře v osikách a tři v hospodě!"
tost

PříspěvekZaslal: so 19. dubna 2008 7:45 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

To vypadá na novou rubriku ,,O koho a kde jsem zakop" Very Happy Very Happy Very Happy
Jo jsem taky pro účet,ale někde kde je opravdo zadarmo - aby vedení účtu nestálo víc jak Web. Mad
Jambig

PříspěvekZaslal: so 19. dubna 2008 13:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Smile zdarma třeba zde : http://www.fio.cz/bez_poplatku.itml?sklik
tost

PříspěvekZaslal: so 19. dubna 2008 15:14 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Tak teď je snad jisté že chceme podpořit tenhle skvělí Web tak pojďme hlasovat- kdo je registrovaný- a potom ať admin.rozhodnou a provedou Smile dle hlasu lidu. Very Happy
Mají s tím koneckonců nejvíc práce a dělají ji aspoň si myslím dobře NO NE? Laughing Twisted Evil
Tost
netopyr

PříspěvekZaslal: po 21. dubna 2008 12:18 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Řešil bych to bez hlasování, ať sem admin pověsí číslo účtu a kdo chce pošle a kdo ne, nepošle. Někde se podobný sponzoring řeší tak, že kdo pošle, má pod uživatelským jménem napsáno : sponzor serveru.
Lupo
Site Admin

PříspěvekZaslal: po 21. dubna 2008 12:52 Odpovědět s citátem Url adresa tohoto příspěvku

Moc děkuji, že se náš web snažíte takto podpořit Very Happy , ale "pověsit" sem číslo účtu je docela zásadní rozhodnutí, které mění komunitu DAMyko na DAMyko fyzickou, nebo právnickou osobu se všemi povinnostmi z toho vyplývajícími, od živnostenského úřadu až po finančák. Zkusíme ale něco vymyslet, jak to "sešmoulit" tak, aby platilo ono přísloví o nažraném vlku a celé koze Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma   Obsah fora -> Kancelář - Vše ohledně provozu těchto stránek Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na:  
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru