Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaký návrh Tě nejvíce zaujal, co by sis případně objednal/a? |
kalendář |
|
18% |
[ 3 ] |
hrníček |
|
31% |
[ 5 ] |
tričko |
|
43% |
[ 7 ] |
nic z uvedeného, něco jiného ano |
|
0% |
[ 0 ] |
nic |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
Autor |
Zpráva |
tost
|
Zaslal: st 16. dubna 2008 14:11 |
 |
|
Určitě dobrý nápad,
drobný na provoz tohodle superwebu by se určitě hodily.Už jen kvůli tomu ČMS ať vidí ,,dědci", že to jde i bez ouředních keců ( stanovy, členství, schůze).Web je podle mě lepší ta chvilka se doma najde a pokoukáme, napíšeme a od běžných starostí odpočineme.NO NE?
A co je nejdůležitější zvídaví lidé stárnou pomaleji.
Tost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: st 16. dubna 2008 14:13 |
 |
|
Sakraaaa nejde Hlasovat tak to prosím prodlužte.Dík
Tost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

Založen: 04. 11. 2005 Příspěvky: 9090 Bydliště: Kladno-Mimoň
|
Zaslal: st 16. dubna 2008 16:18 |
 |
|
To víš, diskusní bouře proběhla před dvěmi lety Nicméně, stále mají jistě mnozí nějakou tu potřebu ... kdyby se toho někdo ujal ... šel bych do tašky i do hrníčků i do trička, ale kdo to zařídí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: st 16. dubna 2008 17:58 |
 |
|
No já to nebudu ,tedy zatím mám fůru jiných starostí,ale když by to pomohlo aby nabyl ohrožen tehle Webík tak si myslím ,že by jsem někoho spolehlivého a šikovného měl.
Tak pokud by byl zájem a bylo by jasno kolik čeho a za kolik TÍM JE MYŠLENO ZISK PRO WEB - ne aby si zase někdo....Tak by to šlo zařídit.
Stejně si myslím že časem na to dojde a nebylo by to špatné i třeba jako ocenění pro šikovné lidičky co se starají a jistě by je to potěšilo NO NE?
Tost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 17. dubna 2008 9:18 |
 |
|
Myslel jsem udělat to neziskově  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: čt 17. dubna 2008 15:04 |
 |
|
No jasně .Myslel jsem to tak že co to vydělá zůstane pro provoz webu na platby,nebo pokud je několik dotovatelů tak jim to dát jako poděkování.Stejně tak třeba lidem co se o tak výborný web starají, dělají atlas a tak
Vždyť by je to potěšilo a ostatní by z toho třeba měli taky dobrý pocit ,že pomáhají a mohou se spolehnou ,že když je problém s houbyčkama nebo i něčím jiným(v oboru potřebném) tak je kam se obrátit přes internet hezky v klidu domova,kdykoliv a tak.
Tost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bob Site Admin

|
Zaslal: čt 17. dubna 2008 17:33 |
 |
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
netopyr

Založen: 22. 10. 2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Český kras Bubovice
|
Zaslal: pá 18. dubna 2008 11:22 |
 |
|
Již několik let navštěvuji obdobné fórum, ale s jiným obsahem, kde je zavedená praxe sponzorství. Snad každému je jasné, že provozování takovýhle stránek něco stojí a někdo to musí zaplatit. Pokud majitel - admin není milionář, tak to musí platit z vlastních příjmů. Na vzpomínaném fóru to řeší tak, že každý kdo chce jednou za rok pošle finanční příspěvek podle svého uvážení a možností, někdo 50, někdo 500 Kč. Pokud nemá nepošle, ale nikdo mu nic nevyčítá, je to o dobrovolnosti a možnostech každého jednotlivce. Rozhodně se nejedná o výdělečnou činnost ! Já sám na těchto stránkách příliš nepřispívám, ale moc rád sem chodím a používám tyto stránky pro poučení, nebo když se potřebuju z práce přenést na chvíli do jiného světa, takže by mi vůbec nečinilo problém jednou za rok poslat finanční příspěvek. Dmnívám se, že by podobné sponzorství i tady stálo za úvahu, protože tyhle stránky jsou ošklivým slovem řečeno SUPER. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: pá 18. dubna 2008 21:47 |
 |
|
Bezva řešení bez námahy.
Ale na druhou stranu tryčko na houby by se taky šiklo možná by to byla legrace potkat v lese kolegu .A možná by vznikla mnohá zajímavá debata nebo v případě kolegině..
Tost
PS: Pokud se žena uzdraví tak chodila se mno takže já nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šaman

|
Zaslal: so 19. dubna 2008 1:27 |
 |
|
Já bych to sponzorování moc nekomplikoval. Dejte sem číslo účtu a uvidíte, že se penízky pohrnou. Sponzorům, kteří by uvedli adresu, by pak stačilo posílat např. exkluzivní dárcovské samolepky (jsou levné).
Třeba na autě by se to vyjímalo (pár příkladů):
- Jezdím na DAMyko!
- DAMyko je můj domov.
- Všichni jsme DAMyko
- DAMyko! A ty?
A když něco vyrábět, jsem pro trička. To se pak budem hledat v lese my navzájem, místo hub. Potom ve fóru budou hlášky typu: "Našel jsem dva Damykáře v osikách a tři v hospodě!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: so 19. dubna 2008 7:45 |
 |
|
To vypadá na novou rubriku ,,O koho a kde jsem zakop"
Jo jsem taky pro účet,ale někde kde je opravdo zadarmo - aby vedení účtu nestálo víc jak Web.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jambig

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tost
|
Zaslal: so 19. dubna 2008 15:14 |
 |
|
Tak teď je snad jisté že chceme podpořit tenhle skvělí Web tak pojďme hlasovat- kdo je registrovaný- a potom ať admin.rozhodnou a provedou dle hlasu lidu.
Mají s tím koneckonců nejvíc práce a dělají ji aspoň si myslím dobře NO NE?
Tost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
netopyr

Založen: 22. 10. 2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Český kras Bubovice
|
Zaslal: po 21. dubna 2008 12:18 |
 |
|
Řešil bych to bez hlasování, ať sem admin pověsí číslo účtu a kdo chce pošle a kdo ne, nepošle. Někde se podobný sponzoring řeší tak, že kdo pošle, má pod uživatelským jménem napsáno : sponzor serveru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lupo Site Admin

|
Zaslal: po 21. dubna 2008 12:52 |
 |
|
Moc děkuji, že se náš web snažíte takto podpořit , ale "pověsit" sem číslo účtu je docela zásadní rozhodnutí, které mění komunitu DAMyko na DAMyko fyzickou, nebo právnickou osobu se všemi povinnostmi z toho vyplývajícími, od živnostenského úřadu až po finančák. Zkusíme ale něco vymyslet, jak to "sešmoulit" tak, aby platilo ono přísloví o nažraném vlku a celé koze  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|