Tento návrh zde už několikrát padl a jistě je to užitečná věc v případě, že se opravdu není čeho chytit. Vše co zde stojí je založeno na OpenSource systému phpBB a jeho modech a to celé je ještě dál usilovně zmodifikováno, takže přestože existuje mod "Galery" nebylo by lehké ho do systému zapojit. Nic ale není nemožné a možná se ho jednou dočkáte.
Tak jsem to spojil, ať to máme pohromadě. Jelikož určování mi nedává již rok spát ... no ale nic nového. Pořád je to u mne stejné ... prostě bych pomohl Pepovi v jeho počínání (mikroznaky a podobné věci bych v klíči odložil co nejdále) a od něj to prolinkoval do DAMyko atlasu i Atlasu diskuse i jinam (nahuby.sk a podobně) ... zkoukni hlavně jeho nápovědu viz. Pepovi stránky.
Ohledně našeho DAMyko atlasu ... pokud v zimě dokážeme přenést nasbíraná data z Atlasu diskuse do Atlasu, tak by se Lupo mohl, udělat vyhledávací protokol spočívající v tom, že do volného listu atlasu by si mohl do kolonek napsat klíčová slova a podle nich atlas prohledat. Problémem je ta naše češtině a její skloňování a podobně ... no snad by to při "inteligentním" dotazu dalo odpověď.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory