Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Pikantní václavky
PříspěvekZaslal: Sley, út říjen 08, 2013 4:58 pm  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: václavky
Doporučená příloha: pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
talíř klobouků václavek,
2 lžíce sádla,
pepř a sůl,
mletá paprika,
grilovací koření,
česnek,
sójová omáčka
 
Postup přípravy:
Houby nakrájíme na kousky, propereme studenou vodou a necháme okapat. Na pánvi rozpálíme sádlo, přidáme václavky, osolíme a opepříme. Přidáme špetku papriky. Necháme vydusit šťávu, přidáme stroužek česneku a grilovací koření. Dochutíme sójovou omáčkou. Na talíři ozdobíme krájeným pórkem, listem salátu, plátky rajčat a papriky. Podáváme s pečivem.
 
Zdroj: Eva Medková, Jilemnice
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol