Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Studené předkrmy
Tatarák ze syrovinek
PříspěvekZaslal: JETHRO, čt červenec 07, 2011 3:10 pm  
Geografický/národní původ: Čechy
 
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 30 min
Vhodná houba: ryzec syrovinka
Doporučená příloha: topinky s česnekem
 Hodnocení: Velmi dobré
 
Ingredience:
0,5 kg ryzců syrovinek,
1cibule,
1žloutek,
sojová omáčka,
worchestr,
kečup,
pepř,
sůl,
pažitka,
petrželka
 
Postup přípravy:
Syrové syrovinky rozemeleme na masovém strojku, meleme na tácu, abychom zachytili vytékající mléko z hub, které přidáme do umleté směsi, promícháme s 1 lžici kečupu, worchestru, sojové omáčky, osolíme opepříme, na talíři vytvoříme bochánek, uprostřed důlek, nalijeme žloutek, osypeme petrželkou a pažitkou, přidáme nakrájenou cibuli,podáváme na topinách s česnekem.
 tatarák ze syrovinek 1.JPG
tatarák ze syrovinek 1.JPG
 172.21 kB
luxusní záležitost,,
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Studené předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol