Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Hlíva ústřičná po italsku
PříspěvekZaslal: Sley, st září 30, 2009 9:38 am  
Vhodná houba: Hlíva ústřičná
Doporučená příloha: Těstoviny
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g hlívy ústřičné,
200 g anglické slaniny,
rajský protlak nebo kečup (asi 2 lžíce),
100 g šunky,
2 rajčata,
1 cibule,
1 lžíce oleje,
2 stroužky česneku,
mouka,
sůl,
pepř,
majoránka,
špetka cayenského pepře
 
Postup přípravy:
Anglickou slaninu nakrájíme na proužky a na oleji zvolna osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Přidáme na proužky nakrájenou a propláchnutou hlívu (krájíme přes vlákna), mírně osolíme, přidáme protlak a dusíme. Podle potřeby podléváme. Hlíva zůstane poloměkká. Přidáme na čtvrtky nakrájená, oloupaná rajčata, majoránku a zaprášíme polohrubou moukou. Na závěr přidáme na nudličky nakrájenou šunku a podle chuti dosolíme a okořeníme cayenským pepřem. Podáváme s těstovinami (špagety, tagliatelle, penne apod.) a sypeme strouhaným sýrem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol