Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Houbové lívance
PříspěvekZaslal: Sley, st duben 29, 2009 10:57 am  
Geografický/národní původ: Rusko
 
Vhodná houba: Směs sušených hub
 Hodnocení: Dobré
 
Ingredience:
100 g sušených hub,
2 bobkové listy,
8 kuliček pepře,
1 vejce,
2-3 lžíce mouky,
prášek do pečiva,
100 ml světlého piva,
olej
 
Postup přípravy:
Houby namočíme a uvaříme doměkka s pepřem a bobkovým listem.
Pivo, vejce, mouku se špetkou prášku do pečiva a lžíci oleje rozšleháme na řídké těsto jako na lívance, osolíme a necháme chvilku odpočinout. Pak do těsta zamícháme vychladé vymačkané houby a směs smažíme nejlépe v lívanečníku na oleji dozlatova. Podáváme teplé sypané petrželkou či pažitkou.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol