Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Čerstvé ryzce na másle
PříspěvekZaslal: Sley, st duben 29, 2009 10:21 am  
Vhodná houba: Ryzec pravý nebo smrkový
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
700-800 gramů čerstvých ryzců,
100 gramů másla,
sůl
 
Postup přípravy:
Máslo roztavíme na pánvičce a uložíme na ně kloboučky ryzců spodem navrch. Po několika minutách je otočíme a smažíme je dalších pár minut. Nejdřív by měly ryzce pustit šťávu a pak by mělo máslo získat hezkou zlatavě oranžovou barvu. Podáváme je jen poprášené solí. Případně můžeme ryzce namočit v rozpuštěném másle a opéci je krátce na roštu.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol