Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Kačenky nebo smrže na topinkách
PříspěvekZaslal: Sley, ne duben 13, 2008 11:06 am  
Geografický/národní původ: Francie
 
Vhodná houba: Kačenky, smrže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
350 g kačenek nebo smržů,
50 g másla,
1 dl smetany,
8 topinek,
sůl,
mletý pepř,
petrželka
 
Postup přípravy:
Pečlivě očištěné houby nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a 30 minut dusíme za stálého míchání na másle. Když je většina vody odpařena, přidáme smetanu a ochutíme. Podáváme teplé na topinkách, ozdobené petrželkou.
 
Zdroj: J.Teplíková: Houby známé a exotické, Vyšehrad, Praha, 2004
PříspěvekZaslal: Kudláček, út duben 15, 2008 11:43 am  
Stando to vypadá lákavě. Wink
PříspěvekZaslal: borovec, čt duben 24, 2008 7:39 pm  
Pokud ještě najdu smrže,vyzkouším.Topinky já můůůžu!!!
PříspěvekZaslal: míla, st květen 05, 2010 8:44 pm  
Stando, dostala jsem dnes materiál od Forresta, tak zítra bude u nás topinkový večer. Very Happy
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol