300 g tvrdších hub,
50 g másla,
150 ml smetany,
1 lžíce plnotučné hořčice,
1 lžíce kečupu,
1 lžíce sojové omáčky,
1 lžíce citronové šťávy,
sůl, pepř,
muškátový květ
Postup přípravy:
Houby nakrájejte na plátky a poduste na másle. Ze smetany, hořčice, kečupu, sojové omáčky, citronové šťávy a koření připravte omáčku, kterou pak houby zalijte. Alespoň 15 minut směs znovu duste. Podávejte s chlebem nebo pečivem.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory