100 g Moravského uzeného,
4 ks cibule,
200 g žampionů,
100 g Eidamu,
máslo,
sůl, pepř
Postup přípravy:
Oloupané cibule mírně podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme pět minut. Poté je vyjmeme, odkrojíme špičku a vydlabeme. Vnitřky nakrájíme na kostičky, zpěníme na másle, přidáme nakrájené houby a maso, okořeníme a dusíme asi patnáct minut. Směsí naplníme cibule, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě.
Poznámka:
K vydlabání cibulí je zapotřebí velké množství trpělivosti a odvahy! Lépe použít něco méně kluzkého a trhavého.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory