Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Zapékané hříbky s olivami v anglické slanině
PříspěvekZaslal: JETHRO, so leden 13, 2007 11:12 pm  
Geografický/národní původ: česko
 
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 40min
Vhodná houba: sterilované hříbky
Doporučená příloha: pečivo
 Hodnocení: Velmi dobré
 
Ingredience:
20 dkg anglické slaniny,
0,3 sáčku sterilovaných hříbků,
sáček oliv,
lžice strouhané nivy,
tymián
 
Postup přípravy:
Do plátků slaniny zabalíme hříbek a spíchneme párátkem, takhle naplníme polovinu slaniny hříbky a polovinu olivami, naskládáme do zapékací mísy, posypame strouhanou nivou a tymiánem, zapékáme až si slanina pustí tuk, opečené závitky vysušíme od tuku na ubrousku dáme na talíř a podáváme s pečivem. Nebezpečně dobré a pikantní...
 
Zdroj: samovýroba
 příprava.jpg
příprava.jpg
 97.06 kB
 naplněná mísa.jpg
naplněná mísa.jpg
 98.94 kB
 hotový pokrm.jpg
hotový pokrm.jpg
 108.82 kB
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol