Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Žampióny na smetaně
PříspěvekZaslal: Sley, pá prosinec 15, 2006 9:17 am  
Geografický/národní původ: Polsko
 
Vhodná houba: Žampióny
Doporučená příloha: Slané pečivo
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
800 g žampiónů,
60 g másla,
1 lžíce mléka,
1 cibule,
1/2 lžíce mouky,
4 dl kysané smetany,
mletá sladká paprika,
sůl, pepř
 
Postup přípravy:
Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na másle do zlatova, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme mlékem, přidáme na plátky nakrájené žampióny, pepř, sůl, mletou papriku a polovinu smetany. Žampióny dusíme do měkka, před podáním vmícháme zbytek kysané smetany.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol