Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Zapékané pokrmy
Zapečené hlívy
PříspěvekZaslal: Sley, út listopad 21, 2006 8:23 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Hlíva ústřičná
Doporučená příloha: Vařené brambory, bramborová kaše
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g hlívy,
máslo,
1 vejce,
pepř,
sůl,
citron,
petrželka
 
Postup přípravy:
Hlívy osolíme, opepříme a opečeme na másle. Máslo utřeme se žloutkem, citronem a sekanou petrželovou natí. Připravenou směsí potřeme hlívy a dáme zapéct do trouby. Podáváme s bramborem.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Zapékané pokrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol