Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Toasty Basque
PříspěvekZaslal: Sley, čt srpen 17, 2006 7:07 am  
Geografický/národní původ: Španělsko
 
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
225g nadrobno nakrájených hub,
3 lžíce olivového oleje,
2 stroužky česneku nadrobno posekaného,
1 lžíce polohrubé mouky,
4 lžíce suchého sherry vína,
1/2 malé chilli papričky bez semínek najemno posekané a opražené,
250 ml hovězího vývaru,
4 lžíce posekané petrželky,
2 velké, nebo 4 menší plátky bagety nebo selského bílého chleba
 
Postup přípravy:
Na středním ohni na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje. Přidáme houby, česnek a smažíme doměkka, asi 10 min. Přidáme mouku a smažíme další 1 min. Zamícháme dovnitř chilli a sherry a opět smažíme asi 3min. Zalijeme vývarem a nepřikryté dusíme 20min. Ochutíme solí a pepřem a posypeme petrželkou. Předehřejeme gril v troubě, potřeme chleby olejem, a ogrilujeme je do zlatova. Položíme jeden nebo dva toasty na talířek a potřeme houbovou směsí. Podáváme horké.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol