Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Uherské topinky
PříspěvekZaslal: Sley, čt srpen 17, 2006 7:05 am  
Vhodná houba: Směs hub
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
150 g vepřového masa,
150 g hub,
120 g ementálu,
1 cibule,
1 zelená paprika,
1 feferonka,
kečup,
sůl,
pepř,
kmín,
olej,
česnekové topinky
 
Postup přípravy:
Očistěte houby a nakrájejte na kousky. Nakrájené houby prudce opečte na oleji, okmínujte, osolte a částečně poduste. V druhé nádobě si na oleji zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájenou papriku, na kostičky nakrájené vepřové maso, osolte, opepřete a duste ve vlastní šťávě. Potom přidejte nakrájenou feferonku, kečup, podušené houby a vše ještě duste doměkka. Takto připravenou houbovou směs namažte na počesnekované topinky, posypte nastrouhaným ementálem a na plechu ještě zapečte ve vyhřáté troubě.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol