Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Pokrmy s masem
Čína z kačenek nebo smržů s kuřecím masem
PříspěvekZaslal: Sley, ne duben 25, 2010 5:23 pm  
Vhodná houba: Kačenky, smrže
Doporučená příloha: Rýže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
250 g kačenek nebo smržů,
400 g kuřecího masa,
250 ml vývaru z masoxu,
50 g sterilovaných bambusových výhonků,
2 lžíce sojové omáčky,
1 lžíce solamylu,
olej na smažení,
sůl,
mletý pepř dle chuti,
špetka kari koření
 
Postup přípravy:
Na rozpálený olej vložíme na kostičky nakrájené kuřecí maso, zprudka opečeme, přidáme sojovou omáčku, kari koření, osolíme, opepříme, přidáme očištěné a na proužky nakrájené houby, na kolečka nakrájené bambusové výhonky, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme solamylem a ještě chvilku povaříme. Vhodnou přílohou je dušená rýže.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Pokrmy s masem Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol