Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Teplé předkrmy
Svítek ze smržů
PříspěvekZaslal: Sley, po duben 19, 2010 5:21 pm  
Vhodná houba: Smrže
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
500 g smržů,
sůl,
lžíce másla,
3 vejce,
mléko,
sůl,
kmín,
mletý pepř,
tuk,
strouhanka,
hladká mouka, zelená nať
 
Postup přípravy:
Plodnice hub očistíme a spaříme horkou vodou, jemně nasekáme. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme houby, osolíme, okmínujeme a opepříme. Zapékací misky vytřeme tukem a vysypeme strouhankou. Podušené houby rozvrstvíme na dno pekáčku a zalijeme těstíčkem z hladké mouky, vajec a mléka. Upečeme v troubě. Chutná horký posypaný zelenou natí.
 
Zdroj: J.Teplíková: Houby známé a exotické, Vyšehrad, Praha, 2004
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Teplé předkrmy Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol