Obsah kuchařského fóra DAMyko Domov Amatérských Mykologů  

Noviny Fórum Atlas hub Kuchař HledatHledat NápovědaNápověda RegistraceRegistrace PřihlášeníPřihlášení

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fora -> Bezmasá jídla
Pivní houbové řízky
PříspěvekZaslal: Sley, čt srpen 17, 2006 6:43 am  
Geografický/národní původ: ČR
 
Vhodná houba: Bedly, masáky, žampiony, hřiby
Doporučená příloha: Bramborová kaše, vařené brambory
 Doposud nehodnoceno
 
Ingredience:
200 g hub (bedel, žampionů, masáků, hříbků),
1 vejce,
sůl,
8 lžic piva,
80 g hladké mouky,
olej
 
Postup přípravy:
Houby na silnější plátky nebo čtvrtky. Z vejce, piva a mouky připravíme těstíčko, osolíme je a namáčíme v něm houby, které ihned smažíme na rozpáleném oleji.
PříspěvekZaslal: Maka01, po listopad 09, 2009 7:24 pm  
Dnes jsem měla pivní řízky z čirůvky fialové. Byly vynikající. Po obalení v pivním těstíčku je ještě obaluji ve strouhance.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah kuchařského fóra DAMyko -> Bezmasá jídla Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Copyright © DAMyko 2005-2011, pokud není jednoznačně uveden autor. Všechna práva vyhrazena autorům, pokud není uvedeno jinak.
Copyright © by the DAMyko 2005-2011, when no specific author is mentioned. All rights reserved by authors, except when otherwise stated.

Správce stránek - Site Admin: BoLuBol